Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
2. fotoğrafta uçları baya incelmişti. şimdi daha sağlıklı ve aynı boyda saçlarım cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
hayalimdeki saçlar işte, düz, uzun, aynı boyda. malesef benimkiler böyle değil:1no2: halbuki ne çok isterdim böyle saçlarım olsun. çok güzel görünüyor saçlarınıza.s.

hayalimdeki saçlar işte, düz, uzun, aynı boyda. malesef benimkiler böyle değil:1no2: halbuki ne çok isterdim böyle saçlarım olsun. çok güzel görünüyor saçlarınıza.s.

:1hug: teşekkür ederim. hayalindeki saçlara kavuşman dileğiyle :1hug:a.s.

astraea ne güzel saclarin masallah,ben siyah boya kurbani oldu kestim yeni uzuyor saclarim saglikli bir sekilde uzamisi icin ne yapmalyim kizlar

astraea ne güzel saclarin masallah,ben siyah boya kurbani oldu kestim yeni uzuyor saclarim saglikli bir sekilde uzamisi icin ne yapmalyim kizlar

burda turplu suyla saç uzatan bir sürü arkadaş vardı. hatta saç uzatanlar için bir forum olması lazım. oraya göz atarsanız faydalı olacaktır:) linki buldum aşağıda

buda kuaförümün azizliğine uğrayan belimdeki saçlarımdan kalan fönsüz saçım gerçi neresine fön çektiriceksem senağlama ben uzun saç seviyorum yaaa :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
buda kuaförümün azizliğine uğrayan belimdeki saçlarımdan kalan saçımsenağlama ben uzun saç seviyorum yaaa :çok üzgünüm:

cnm belındekı saçlar nasıl bu kadar kısa hale geldı kırıkları aldırmaya gidincemı oldu hayret ettım baya kısalmış saçların yandımı yoksa şekercım

bennermincim yok yaa benim isteğim bir modelin kamyon çarpmış hali bu model-tatlicadiarzu- bundan daha uzundu benim istediğim model beceremedi iyice oydu kısacık yaptı
bu birde uzamış hali arkası tamamen erkek gibiydi.saçlarım yanmadı canım isteyerek kısalttırdım çok uzun zaman uzun saç kullandım artık sıkılmıştım ama böyle bir kesimde istemezdim

Son düzenleme:
oooooo cnm gercekten sacların ben saglıklı ve guzelım dıe bagırıyor.cok hoş gercekten

ay ne güzel kiz saclarin masallah. cok saglikli görünüyorlar

canım sev yaniiii cok güzel saçlarınn delikafaduldenşakkıdı

Bu saçımın röfleli hali burda toplamıştım saçımı, özledim senağlama

canım rengi süpermiş ve cok saglıklı duruyor delikafaduldenŞeniz

bende ekliyim mi son halimi :jeyyar: gerçi site sallandı eklemiyorum caydım

ateş böcüğüm bak kalp kalbe karşıymış :asigim:
az önce banyodaydım aklıma sen geldin, saçlarının dökülmesini durdurmuştun ne güzel oldu saçları diyordum ki baktım sen o güzel saçlarının resmini eklemişsin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…