Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçların çok hoş çok sağlıklı gözüküyor özellikle üsteki renk daha iyi gitmiş tenine

Son düzenleyen: Moderatör:
saçların çok hoş çok sağlıklı gözüküyor özellikle üsteki renk daha iyi gitmiş tenine

bende çok beğenmiştim üstteki rengimi ama, kuaförde boyatmıştım. kadın birsürü renk karıştırmıştı onun için. tekrar tutturabilirmi aynı rengi bilmiyorum

buda benim boyasını akıtamadığım renk değiştire değiştire yanan saçlarım.. acı ama gerçekkk

ve şimdi bu görüntüde daha berbat tabi renki açıldı bi acayip bi şey oldu sabunla akıtıyorum doğal hali daha iyiydii

Free Image Hosting by ImageBam.comkızlar benim saclarım nasıl?

cok güzel saclarınız kızlar yaa dümdüz olması için neler vermezdim ben bonus gibiyim sürekli topludur saclarım off off

ya kızlar aranızda hic soyle alev alev yanan ates kızılları yok mu ya ? Danısmak istedigim bircoks ey var

bu da benim kısa saçlarım:icecream:

kızlar alıntı yapmayın silicem

melo saçlarını toplamışın sanırım şeker ama kısa saç sana çok yakışır kısa sevıyorsan denemelısın şekerım

ahh canım nerde hepi topu okadarcık saçlarım önlerim uzun olduğu için sana toplu gelmiştirsırnaşık şey
toplanmıycak kısalıkta saçlarım:çok üzgünüm:

elimden geldiğince iyi çekmeye çalıştım resimleri biraz kırık ve kepek sorunum olsada iyi görünüyorlar değil mi...[/B]

bunlar da benim saçlarım webcam renkleri güzel çıkarmasa da eklemek istedim

Son düzenleme:
ya resmimin biri neden çıkmadı acaba bu arad saçlarım düzdür üstteki hali maşalı

benim saclarım da düz bi önceki sayfada var resmi tatlım benim saclarımı maşa hic tutmuo:1no2:arada dalgalı fön falan cektiriyorum kuaförden cıktıktan sonra ancak bir iki saat dayanıyo... hepdüz yani!varmı bunun bi formülü!CADIARZUsaclarımı yıpratmadan!a.s.

ben de de fön çabuk bozulur maşa hiç denedin mi philips inkini aldım ben çok memnunum azıcık saç kremi sürüp anneme yaptırıyorum valla başka formülüm yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…