• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benimde böyle saçlarım olsa bende kıyamazdım arztezcim..:jeyyar::jeyyar:süperrr görünüyohihoyyyt hem uzunlugu hem şekli hem rengii..:lepi:rengi ne bunun canım ..bende böyle bi renk istiyorum şuan açık kumral saçlarım..yardımcı olurmusun bana :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde böyle saçlarım olsa bende kıyamazdım arztezcim..:jeyyar::jeyyar:süperrr görünüyohihoyyyt hem uzunlugu hem şekli hem rengii..:lepi:rengi ne bunun canım ..bende böyle bi renk istiyorum şuan açık kumral saçlarım..yardımcı olurmusun bana :jeyyar:

:utangac: teşekkur edrm cnm acık kumralsa üstüne 9.0 numara sarı boya voıla o zamn olur.bıde aralarına balyaj attır cok az ama.gusel olurkaydirigubbakcemile3

arztez abla (abla dememde bi sakınca yoktur umarım) saçlarına hayran kaldım. Sarı ve uzun. Tam benim hayalim.

Ben saçlarımı beğeniyordum taki 2 yıl öncesine kadar. Bu SBS çıktığından beri okula hep toplayıp gittiğimden ( saçlarımın önüme gelmemesi için ) saçlarımda kırıklar oluşuyordu. Ve kabarıyorlar. Artık "bonus" oldum. Arkadaşlarım bu kabarıklığın bana yakıştığını söylüyor fakat ben buna pek katılmıyorum. Benim saçlarım hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

NOT: Ben 14 yaşındayım. Lütfen uygulayabileceğim tavsiyeler verirseniz memnun olurum.
:1rolleyes:

canım ne tavsiye verebilirm ki..
yaşın daha çok küçük bence hiçbişi yapma derim şimdiden
hem o yaşlardayken benimde devamlı kabarırdı sürekli ıslatırdım yatışsın diye
ama inan zamanla kalmıo bu kabarıklık
hiç elleme şimdiden bişey yapma düzelecek nasılsa:delphin:

Saçımı sıcak çikolataya boyamıştım ama yıkadıkça alttaki röflelerin rengi belli olmaya başladı bi daha mı boyasam kızlar :uhm:

bu da benim saçım. aslında fotoğrafı öne doğru eğilip çekmiştim. o yüzden biraz garip durabilir. biraz da tiftik tiftik çıkmış hatta:roflol:

gayet gusel gorunuyo sacların cnm masayla yaptın herlyerimsenibende rengıde hoşmuş:)

teşekkür ederim evet maşayla yaptım.bir önceki sayfada gördüm sizin saçınız çok güzeldi keşke benimkiler de o kadar uzun olsa:)

buda benim saçım ...rengi sarıyken...

Eklentiler

• $saç.webp
    $saç.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 48
burcucum ve loftcum saçlarınız harika...boyamı saçlarınız yoksa kendi rengimi?boyaysa nolarını ve markalarını yazarsanız sevinirim.... :))

Back