Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bende saçlarımın resmini koyayım dedim...
Saçlarım ince ve gür görünsün diye geçen sene su dalgası yaptırmıştım ama pek tutmadı.
Zaten normalde de kendinden hafif dalgalıdır. Yıpranmasın diye artık saçlarımı boyamıyorum
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar buda benim saçlarım, uzun bir süredir uzatmaya çalışıyorum ama ne zaman biraz düzelttirmek için kuaförün yolunu tutsam saçlar bayaa kısalmış olarak çıkıyorum

ya kızlar saçımı açık kestaneye boyadım ama çok koyu bişey oldu altta saç kızıl olmasına rağmen çok koyu oldu nedenki?:sm_confused:

saçımın resmi bi önceki sayfada

canım rengi ve uzunluğu süper :asigim:
çok güzel görünüyorlar:lepi:

arkadaşlar bu boya değil saçım bundan biraz koyuydu ama ben papatya suyuyla açtım beğenmenize sevindim

cnm papatya suyunu nasıl kullandın yazar mısın?
Yani nasıl yaptın ne kadar beklettin ve saçını yıprattı mı cvp yazarsan sevinirim hihoyyyt

güzel yüzümü kapatmıcam:asigim:
yazınki halim..ve saçlarım...
şu an böyle değil,diplerim geldi..:çok üzgünüm:
ossunnn her halimle güzelim ben:dilcikar:
maşallah deyin haa;hamileyim burda da çünkü:asigim:

Gülşahcım ne güzelsin... Saçların da baya iddialı bir sarı haaa )) delikafadulden
Maşallah sana... Bir de kızlar çirkinleştirir anneyi derler...:uhm: Daha önceki halini bilmiyom ama sanırım ya çirkinleşmemişin ya da aradaki açığı kapatacak kadar güzeldin yani... Gözlerinin içi gülüyor. İnşallah hep böyle güler o gözlerin...

allahım ne kadar tatlı çıkmışsınnnnn
çok şirin bi anne adayı oldugunu bilmeni isterimmm Şeniz

çok güzelsin canım maşallahh saçlarının rengine hastayım zaten düğün resminizi görümüştüm orda çok beğenmiştim zatenn....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…