Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saçlarımın şu anki şekilsiz hali Telefondan çektiğim için renk kötü çıkmış olabilir. Fönlü haliyle tekrar eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Ms.Eda sac modelin benim istedigim gibi kuaföre ne diyerek kestirdin. En son bu modeli istedigimde kuaför tam kat atmisti. Simdi hepsini ayni boyda uzatip seninki gibi kestirmek istiyorum. kaydirigubbakcemile5

Ben saçlarımla çok uğraşmayı sevmediğim için yıka çık kullanabileceğim gibi kestiriyorum, sadece önlere biraz kat attırmıştım uzadığında bu hali aldı.

işte hayalimdeki saçlar aaaaaah ahhh
maşallah

Teşekkürler :)

Ms. Eda Allah seni bildiği gibi yapsın kıskançlıktan çatlayacağım.:mymeka: Maşllah diyeyimde nazar değmesin.

chocolate sakın çatlama benim saçlarımın geçen seneki hali bu da şimdi böyle değil. Doğumdan sonra bu gördüğün saçların yarısı döküldü dayanamadım gittim kestirdim. Şimdi biraz daha iyiler sanırım 1 seneye kadar toparlanır. Teşekkürler :)

EXTREME ben babyliss kullanıyorum bende bayağ araştırdım ve en iyisinin o oolsunu düşündüm mesela arkadaşımın saçında harika duruyodu onun saç telleri kalın benim ise çok ince ve ben memnun değilim benim yani bence arkadaşalrından al dene hangisine için sinerse onu al yani her saçta farklı
yada saç düzleştirici topiğine tıkla ordan illaki fikir edinirsin bayağğ

Ayrı ayrı çektim koydum yakından rengini belli etmek için uzaktan çekilince pek belli olmuyor..Ayrıca görüldüğü gibi üstleri parlak olmasada sağlıklıyken alt kısımları bırakın parlaklığı canlı bile değil kırıklar ve çatallaşmalar pek belli olmasada işte böyle:S
Tam halinide başka zaman eklerim:)

bunlarda benim saçlarım kızlar umarım yükleyebilmişimdir

kızlar bişe sorucam benbim doğal rengim siyah bir karış çıkmış durumda,gerisi tek kat röfle sarı renge dönermi saçlarım sizce veya küllü
sarı

ben de bu ay yaptırdım dip röfleyi nasıl olmuş kızlara.s

Son düzenleme:
.................................................
buda benim saçlarım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bende bu saçlarımı hiç sevmioorum çok gür o yüsden zorla banyo edioorum sabaha fena kabarıo ve ogün evden çıkamıoorum çok net gözükmüo ama rengine bakkın ben çok sefioorum

benim saçlarımda böyle uzun diiller ama seviorm saçlarımı yeni yıkandı daha taze taze çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…