E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi VsneLroCCo
işte hayalimdeki saçlar aaaaaah ahhh
maşallah
maşallah
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sollina sacının modeli ve rengi çok yakışmış.a.s
çıbıkkkkk senin burda ne işin var :mymeka:
sen git makkaj topikine burası seni sarmaz :roflol:
heee buldummm sen makkaj bakanı olsana a.s
çıbıkkkkk senin burda ne işin var :mymeka:
sen git makkaj topikine burası seni sarmaz :roflol:
heee buldummm sen makkaj bakanı olsana a.s
gırbaaaaa çabııkk koşş
ne yağı alıyon
kafana neler boca ediyon hepsini yazz
maske muske ne yapıyonn hepsini istiyom
bak elimde kağıtt kalem bekliyom ona göre hadi çabııkk rapunzelim benim Şeniz
ya kızlar lütfen biri bana düzleştirici markası versin yazdım topiğe ama ne yazıkki,cevap vermediiler:çok üzgünüm: braun es3 nasıl dersiniz:uhm:
NEEEEEEEE ŞAMPUANIN İÇİNE TÜY DÖKÜCÜMÜÜ KİM BU TERÖRİST YAAA ŞOK FALAN GEÇİRDİM ŞUAN:1shok::1shok:
çiçem turp suyu topiğine yazmıştım o teröris hayatımda gördüğüm en ksıkanç ve ruhhastası kişi abimin eşi.. senağlama
şoka girdim:1shok:. yengeniz mi yaptı. emin misiniz... yalnız aklı şeytanlığa çok iyi çalışıyormuş. yıllarca düşünsem tüy dökücüsünü şampuana koymak aklıma gelmezdi...vay canına, ne insanlar varmış.....
canım ES2 kullanıyorum ve çok memnunum
ES3de güzel
boyalı saçlar icin ama o, parlaklığını arttiriyo sacin :lepi:
şoka girdim:1shok:. yengeniz mi yaptı. emin misiniz... yalnız aklı şeytanlığa çok iyi çalışıyormuş. yıllarca düşünsem tüy dökücüsünü şampuana koymak aklıma gelmezdi...vay canına, ne insanlar varmış.....
eet o ara bizde kalıolardı hatta abim aynısını sende ona yap dedi dedim şakamı yapıosun beni öldürseler kimseye böle bişe yapamam.. ama insanlar bazen sonucunu bilmeden dengesizlikler yapabilio zaten abimden aşırı kıskanırdı beni halada öle ki ben çok iyibiriyimdir hiç olumsuz davranmam kendime ne alırsam onada aldım gezdirdim kardeş gibi davrandım ama oluomuş bölede.. hala ne düşündü bilmiyorum ama pişman olduğunu biliyorum onun pişmanlığının bana bi faydası olmasada...