• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
cok güzel sarının tonu,saçların da sağlıklı görünüyor,begendimm:nazar:kaydirigubbakcemile5

canım çok sağol kuaförde aynını söyledi.bizim genetik bir durum saçım ince telli fakat gür
kuaför de diyoki abla bir kökden iki üç saç çıkıyor.a.s

benim sarı saçlarım kaydirigubbakcemile2

buda yandan kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
canım saçlarının rengine bayıldım rengini söyliyebilir misin?

bence 1 ve 4üncü resmdeki saç çok gitmiş sana canım.sarı asla gitmemiş bence.ama tabi sarının tonuyla alakalı.en sondan bi önceki de güzel.kızıl yani.ama en çok 1incisini sevdim.daha dogal görünüyorsun.

süslüüüüüüüü sacların ne güsel oyle ya kıvır kıvır masallahhh
hangi boyayı ne rengini kullanıyorsun canım..???

süslüüüüüüüü sacların ne güsel oyle ya kıvır kıvır masallahhh
hangi boyayı ne rengini kullanıyorsun canım..???

tşk ederim cnm benim maşalı olanlar garnier color naturals kestane kızıl ama ilk başta böyle degildi rengi çikolata kahveydi aka aka boya kutusundaki renge döndü böle oldu diğer resmim koleston aşk alevi ama ondan çok memnundum aksa bile rengini kaybetmiyo kızıl için koleston derim yerimseniben

kizlar bi saatti bakiyorum saclariniza hem siz hem saclariniz cok guzel. ben tam bi sac manyagiyim bakimli saclara bitiyorum kadini guzel gosteren sactir bence. bende resim koymayi cok isterdim ama cok cahilim computerde ama saclarim gurbe prensesin ikinci resmi siyah saci vallaha ayni benim saclar

yorumlariniz icin tesekkur ederim canlarim sanirim kizilin arasinda bir sac boyatacagim kararim kizil yada acik kestena

rflevj8.jpg

ben de bu ay yaptırdım dip röfleyi nasıl olmuş kızlara.s

saçınızın rengi,modeli,kalitesi,uzunluğu... çok güzel. bayıldım.:nazar:

Back