Saç Kesim Şekilleri saçlarımın maşasız kıvırcık yapmak istiyorum bugün acil yarrdım:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
hani aletler vardı onlarla sacımızı sarıyorduk sabaha kadar beklıyordu acınca kıvırcık oluyordu o aletın adı neydı nerden bulabilirim acil yardım

bigudi dıyorsun sanırım. bijuterılerde vardır bazen bımılyoncularda bıle oluyor. sulu olanları kuru olanları d var

ben önceden sarardım bi gece beklerdım ama gece uyutmazdı batarlardı:D ama zarar vermezdı maşa sacımı yakıyor o daha zararlı bence. bi de sulu olanları kullanmadım onlar daha kısa surede kıvırabılır. ıstersen sacım kolay sekıl alır dersen gazete kagıtlarına da sarabılırsın bıgudı almadan denemıs olursun hem sarabılecek mısın kendın dıye

ben önceden sarardım bi gece beklerdım ama gece uyutmazdı batarlardı:D ama zarar vermezdı maşa sacımı yakıyor o daha zararlı bence. bi de sulu olanları kullanmadım onlar daha kısa surede kıvırabılır. ıstersen sacım kolay sekıl alır dersen gazete kagıtlarına da sarabılırsın bıgudı almadan denemıs olursun hem sarabılecek mısın kendın dıye

sünger bigudi,kaynatmalı biguduler,Sosıs bıgudıler bunlardan hangısı daha zahmetsiz olur işe gitcem ben çabuk hazırlanmalıyım hergün tavsiyen nedir cnm

Back