- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
-
- Konu Sahibi Angel wing
Merhaba , yaklaşık
1 ay önce gür olan saçlarımı katlı kestirmek için iyi bir kuaföre gittim. Hafif dalgalı saçlarımın arasından cırt cırt kesim yapıp inceltti. O günden beri saçlarım avuç avuç dökülüyor , her yerde saç . Durmuyor…..
Saçım çok ince kaldı.
Kafayı yemek üzereyim. Önceden kesim yapılınca dökülme dururrdu . Ama yok . Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu????
Umarım sorununuz bir an önce düzelirCevaplar için teşekkür ederim . En kısa zamanda değerlerime baktıracağım. Depresyon da olabilir . Çok güvendiğim sevdiğim biri hayali kırıklığına uğrattı. Etkisi olabilir mi bilmiyorum.
Saç kestirmek saç dökmez tam tersine dökülmesini önler kırıkları kestirmedikçe gittikçe yukarı çıkar kırıklar ve daha çok kırık ve dökülmeler meydana gelir. Daha önce kuaförlük yaptım o yüzden yazıyorum bence hormonlara ve vitaminlere baktır. Sabit şampuan kullan sürekli değiştirme saç derine masaj uygula biberiye yağı veya başka yağlarla kullanabilirsin argan yağı da olabilir..Merhaba , yaklaşık
1 ay önce gür olan saçlarımı katlı kestirmek için iyi bir kuaföre gittim. Hafif dalgalı saçlarımın arasından cırt cırt kesim yapıp inceltti. O günden beri saçlarım avuç avuç dökülüyor , her yerde saç . Durmuyor…..
Saçım çok ince kaldı. Kafayı yemek üzereyim. Önceden kesim yapılınca dökülme dururrdu . Ama yok . Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu????
Diyet değil de son zamanlarda düzensiz beslenme ve stresli günler geçirdim .