Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı sarı yapmaya karar verdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi makarnaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

makarnaa

Ziyaretçi
Saçlarımı şuana kadar hiç boyatmadım. Kumral saçlarım o yüzden hemen sarı olmazmış sanırım. Merak ettiğim önce röfle yaptırıp üstüne kendim sarı boyarsam nasıl olur acaba? Röfle olmasını istemiyorum saçlarımın ve röfleden sonra boyamak için ne kadar beklemem gerekir? Avril in saç rengini beğeniyorum. Onun gibi olur mu saçlarım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yardım edebilcek kimse yokmuusenağlama

Hiç kimsenin mi bilgisi yok bu konuda????

röfle olmasını istemiyorsan komple açtırıp sarı boyat.

ama kumral saçını açmadan da tek boyamada avril'in rengine çevirebilirler gibi geldi bana.
mesela koleston 12/1 güzel açıyormuş poşetle sarıp ısı verince..

lileyın dedigi gibi sakın açtırma koleston 12.1 ile bır ıkı defa boyarsan oldukça açık ve guzel bir sarı elde edersin. ben koyu kahve saçı 1 ay arayla 2 kere 12.1 ile boyayarak bayagı açık ve guzel bır sarı elde etmıştım. 7 tonunda kumral bır saçıda bayagı açık sarı hale getirmişti tek boyamayla koleston 12.1

teşekkürler yardımınız için. ılk defa boyamaya karar verdim o yüzden korkuyorum biraz kötü olur diye.

..... saçlarım böyle dediğiniz boyayla boyarsam sarı olur mu??

saclarinda kirmizipigment coksa kolay kolayy sari olmaz bence. turuncu olur. Boyasiz güzel saclarin varmis riske girme kuaföre git. ince ve bol röfle yaptir ikinci dip boyanda iyice sarisin olursun zaten,tecrübeyle sabittir :)
tümboyada bir aya kalmaz diplerin cikar iyi görünmez, röfle uzadiginda bile daha iyi görünüyor dipleri. yinede karar senin.

teşekkürleropuyorumnanaktan röfle yaşımı büyük gösterir mi peki? röfle yaptırıp sonra tamamen sarı boyarsam yine röfle gibi mi durur yoksa düz sarı mı olur?

röflelerin platine yakin acik olursa büyükgöstermez sanirim. Röfleden sonra boya atarsan röflesiz yerler sanirim bakrikaramelgibiolur. illaki tüm sari istiyorsanda kuaförde yaptir bence.

kuaförde yaptırcam zaten ama kuaför tamamen sarı olmaz dedi o yüzden benim gibi saçı olup sarıya boyayabilen varsa öğrenmek istedim. Teşekkürler yardımın için.opuyorumnanaktan

kuaförde yaptırcam zaten ama kuaför tamamen sarı olmaz dedi o yüzden benim gibi saçı olup sarıya boyayabilen varsa öğrenmek istedim. Teşekkürler yardımın için.opuyorumnanaktan

palettenin açıcısı çıkmış duydun mu bilmem o çok süper açıyor saçı ama kendi başına yapma biri yardım etsin yaparken sana çünkü çok hızlı uygulanması gerekiyor sen iki kutu alırsın yeter o senin saçına kuaföre gitmene de hiç gerek yok yani açının ismi şu yalnız palette blond 1L ben denedim boyalı saçlarım bile açıldı platine kadar senin doğal saçına çok daha güzel olur

bende kendim alip zamaninda aciciyla actim hemde en yüksek drecesiyle, benim saclarim kahve ve icinde cok kirmizi pigment oldugu icin karmakarisik bir turuncu olmustu,ve düzeltene kadar saclarim cok yiprandi. makarna senin saclarin nasil bilemem,belki kirmizisi azdir senin sacinin.
Saclarin ellenmemis hic ne güzel, kuaför aslinda cok rahat cok acik sariya acabilmesi lazim.
baska kuaförede danis bence

saç açıcılar genel olarak iyi mi sonuç veriyor peki? Saçlarımda kahverengi tonu pek yok küçükken sapsarıymış zaten o yüzden sarı olur gibi geliyor. Çünkü hala diplerde minik sarı saçlarım var. Riske girmeye değer mi sizce?

bence hiç açtırma cnm..direk en açık sarıya boya saçlarını..

peki en açık sarı hangi markanın hangi tonuna boyayım? Koleston 12.1 kullanan arkadaşlar onu boya dedi sen de onu önerirmisin canım?

kızlar bugün boya almayı planlıyorum. koleston 12.1 almaya karar verdim sizce doğru karar mı?? yardımlarınızı bekliyorum..

ya benm saçlarımda kumral ama seninki daha koyu benm saçlardan. bende sarı istiyorum acaba benmkide mi hemen sarı olmaz ya. birde kızlar şu resimdeki saçta hangi tonlar var bi bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…