- Konu Sahibi tweety_ess
-
Çook yakışmış yaa gerçekten çok beğendim güle güle kullan. ben de platin yaptırmayı düşünüyodum ama beyaz tenlileri donuk gösterdiğini gördüm o yüzden kararımdan vazgeçtim senin son yaptırdıgın çok hoş ben de öyle yaptırmak istiyorummmmbişi sorucam bu saç rengi de çok makyaj gerektiriyo mu? yüzünü donuk gösteriyo mu bi ruj filan sürmeyince? resimde çok güzel görünüyo sanki yüzüne bişey yapmadan da kullanılıyo gibi. ama ben ne zaman sarı yapsm herkes yüzün çok soluk hasta mısın diyor. o yüzden kararsızım. güle güle kullannn canım
bende saçlarıma röfle yaptırıyorum ve etrafımda herkes saçlarını sarıya boyatıyor sağım solum sobe anlıcağınız bende çok sıkıldım karemel kakao falan yaptırmayı düşünüyorum ama sarıya alıştınmıda başka renk çok zor geliyor birde fön çektimi hemen vazgeçiyorum kararımdan allahtan benim saçlarım çabuk uzamıyor baya bekliyorum röfle için yılda 2 kez falann yaptırıyorum fazla genişim bu konuda :)
ehehehe:)) yaa bence benm kesimimden omodele laf diil de kesime laf olmalı haklısın uzatıorm. sıcaklarda çekilmez
ayy bennermin çok sağol valla sen bana moral oluyosun hep:)
glsh85: ne çok güzel olur?:)
twetyyy röflene bayıldım...saçların ne kadar güzel upuzunkaydirigubbakcemile5
ben de bu hafta röfle yaptırıcam..bu ton tam olarak nedir canım? bir de alaksız olucak ama röfleden sonra koydugun ilk fotodaki rujunu öğrenebilir miyim..çok güzel..ayrıca perçeme devam bence çok yakışmış çünkiia.s.
iki resim arasında büyük bir fark var saç rengi insanı çok değiştiriyor..
ilk resimde saçın yapay ve yüzün hasta solluk duruyordu..
ikinci resimde ise gerçek yüzün güzelliğin ortaya çıkmışş..çok beğendim..
en beğendiğim röfle diyebilirim ne çok iddalı ne çok basit mükemmel olmuşsun. güle güle kullan canım..
birgün adam gibi bir kuaför bulursam inşallah bende yaptırıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?