Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

:) koyulaştırdım zaten. ilk sayfadaki resmi görüp mü yorum yaptınız yoksa röfleli resmi gördükten sonra mı bu yorum anlayamadım:) aradaki sayfalarda var yeni hali:)

Çook yakışmış yaa gerçekten çok beğendim güle güle kullan. ben de platin yaptırmayı düşünüyodum ama beyaz tenlileri donuk gösterdiğini gördüm o yüzden kararımdan vazgeçtim senin son yaptırdıgın çok hoş ben de öyle yaptırmak istiyorummmm bişi sorucam bu saç rengi de çok makyaj gerektiriyo mu? yüzünü donuk gösteriyo mu bi ruj filan sürmeyince? resimde çok güzel görünüyo sanki yüzüne bişey yapmadan da kullanılıyo gibi. ama ben ne zaman sarı yapsm herkes yüzün çok soluk hasta mısın diyor. o yüzden kararsızım. güle güle kullannn canım

bence kendi saç rengine boyat ve üzerine sık sarı röfle attır ben hep öyle yaptıryorum hem kaşlarla zıt bir görüntü olmuyor hemde alttan gelen saç kötü görünmüyor :)

öncelikle şunu diyeyim: ilk sayfadaki platin sarı halimde hiç makyaj yok. o iki resm benim ve arkadaşlarımın uykudan yeni uyanmş hali. saçımın yeni halinin resimlerindeyse az makyaj var ve hiç soluk durmuyo beyaz tenliysen tavsiye ederim bu röfleyi:)

magreta: biraz böyle kullanaymmm hafif değişiklikler yapmayı düşünüyorum. mesela uçlardaki sarıları ve tepede olan o bi kaç paketin tonunu değiştiiricem. platine daha yakın bi sarı olsun istiyorum. yaz geldi malum daha hoş olur. ama röflesini de ilerde açık küllü kumrala döndürebilirim. bu arada benim saçlarım çok hızlı uzuyo ve iki haftada diplerim çıktı inan hiç sırıtmıyo:) belli bile olmuyohihoyyyt

Bence kahve daha cok yuzune yakısır hatların cok guzel cunkubu da guzel olmus o bas:ecrin_bebek:ka

bende saçlarıma röfle yaptırıyorum ve etrafımda herkes saçlarını sarıya boyatıyor sağım solum sobe anlıcağınız bende çok sıkıldım karemel kakao falan yaptırmayı düşünüyorum ama sarıya alıştınmıda başka renk çok zor geliyor birde fön çektimi hemen vazgeçiyorum kararımdan allahtan benim saçlarım çabuk uzamıyor baya bekliyorum röfle için yılda 2 kez falann yaptırıyorum fazla genişim bu konuda :)

ihihi:)) benimki çok hızlı uzuyo avantaj mı dezavantaj mı bilmioorm:) peki bi şey sorucam. bu röflenin zeminindeki rengi dğeişme şansım var mı ki:S bi de sarıdan vazgeçme lütfen:) saçlarınınn resmini koyabilirr misinn merak ettim röflenii

Kahkül ıııh ııh..Bence uzat...
Alınma ama...
Şu çok kısa kahküller bana beslemeleri hatırlatıyor...a.s:roflol::roflol:

son zamanlarda gördüğüm en güzel röflea.s.
benim sevgili (!) kuaförüm sapıtmadan önce böyle güzel röflelerim vardı ama o kadar kötü yaktı ki saçlarımı mecburen çikolata kahveden devam ediyorum...
bence de aynen bu saçla devam et canımkaydirigubbakcemile5

twetyyy röflene bayıldım...saçların ne kadar güzel upuzunkaydirigubbakcemile5
ben de bu hafta röfle yaptırıcam..bu ton tam olarak nedir canım? bir de alaksız olucak ama röfleden sonra koydugun ilk fotodaki rujunu öğrenebilir miyim..çok güzel..ayrıca perçeme devam bence çok yakışmış çünkiia.s.

ihihih:))) beğenmenize çok çok sevindim:) öncelikle röflemi söyleyeyim: alttaki renk küllü altın sarısı. üstteki renk bebek sarısı. ama kuaför sarısını biraz koyulttu ben bi haftaya platin gibi bi renk yapıcam tekrar o sarıları:) rujum da şimdi gidip baktım numaralarına:) carpe diem 07 pembe. onu bulamazsan flormar 04 onun aynısı. o da pembe. toz pembe bu rujlar ve sürünce hep barbie giibi olmşsun diyolar çok güzel bi ton:) ama ben bunlarda herhangi birini sürdükten sonra çok hafif kırmızı bi rujla geçiyorum üstünden biraz koyultmak içn:)kaydirigubbakcemile5

iki resim arasında büyük bir fark var saç rengi insanı çok değiştiriyor..
ilk resimde saçın yapay ve yüzün hasta solluk duruyordu..
ikinci resimde ise gerçek yüzün güzelliğin ortaya çıkmışş..çok beğendim..
en beğendiğim röfle diyebilirim ne çok iddalı ne çok basit mükemmel olmuşsun. güle güle kullan canım..
birgün adam gibi bir kuaför bulursam inşallah bende yaptırıcam..

çokk mutluu oluyorumm böyle yorumlaraa içim rahatlıyo iyki yaptırmışım diyorum:) teşekkür ederim size:) umarım istediğiniz gibi saçlara kavuşursunuz en kısa zamanda. bunun için kuaföre istediğinizi iyice anlatmak gerekiyor. ben adamı o kadar bıktırdım ki sabır çekiyordu resmen yazık:))
hatta saçlarımı yıkarken senden 100 değil 500 almam lazım beni çok uğraştırdın dedi:) ben de elemana ihtiyacınız var mı dedim güldükk bayaa:))) sen eve git ben maaşını yollarımm dedi adam daa:) amma bıktırmışmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…