Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

aaaaaaaa bugn saçlarımı yıkadımmm (kuaför 2 gün sora yıka demişti)

yıkayınca göreceksin röfle bütünleşecek oturacak. hafif rengi açılacak demişti. değişti biraz:)

tweety_ess
şekerım sende kuaförlükte varmış desene yıkayınca sacımın rengı değişti demişsin ay nasıl oldu pekı acsana resmı şeker

yani kuaförr öyle demiştii:) öyle de olduu. valla bi kuaförün bildiği her türlü teoriği biliorm:)pratik de olursa bi güzellk salonu açmak şart:))) ehuehue.daha bugn çekti arkadaşm resim ekliim:

Son düzenleme:
bence gayet güzel olmuş canım kahkül yakışıyo ama usturayla incelttirirsen biraz daha güzel olur sanırıma.s
bende kendim kesiyorum saclarımın önünü
kesiyorum pişman oluyorum delikafadulden
uzatmaya calışıyorum suan hatta ama cözümünü buldum postiş var evde onu kesiyorum sıkılınca delikafadulden
sac rengi hoş ama sana karamel ya da bal rengi cok yakışır CADIARZUaklında bulunsun cicimyerimseniben

Güle güle kullan güzelim.
Gercekden güzel bir yüzün var, ammmaaa gencsin daha ve platin sarisida bu röflede seni daha yasli gösteriyor bence bidahakine kaldir röfleyi karamele falan dön, heme seni daha genc gösterir hem o güzel gözlerin ortaya cikar.

Kahküle gelince aslinda yüzüne ve yasina cok güzel gittigini düsünüyorum,ama düzeltilmesi gerekiyor inceltilemsi falan yani, keske kuaförün haletseydi bunu.

100 tl ye neler yapi hem boya hem röflemi? iyimis ozaman.
Yoksa sirf diplere röfle mi atti, neden sirf dip?

canım güle güle kullan ço güsel omuş saçın bende platin yaptım yeni bikaç gün oluyo röfle deil ama balyaj bişeyi merak ettim zemin rengine ne boyadılar ben knedi saçımdan istedim kumral benim saçım çok ama çok koyu oldu yaaa bunla ilgili konu bile açtımm offff benimkide bi şekle girseee

dilan 10: tşk edermm beğenmene sevindim. bal rengi karamel gibi renklere ömrüm boyunca geçeceğimi sanmıyorum. çünkü benim saçlarım bu güne kadar iki kere komple tüm saçım oryal yedi. o yüzden uçlara bi işlem yaptıramam. tabi ki koyu bi renge boyarım ama o zaman da böle açık tonlara dönüşüm olmaz.

jeyloo: kuaför diplerimi açtı zemini suratımın yarısına kadar koyu bıraktı. üstüne röfle atmadı. röfleleri ayırdı paketlerken. bilmiyorum anlatabildim mi? hani saçlarım sapsarıydı ya. ordan ayırdı röfle kalacak kısımları. bi de cila attı

ozgurdu: kahkül sıcak havalarda zor oluyo zaten yana atıyorum ama yukardaki resimde de görürsünüz daha kısa enteresan duruyo:) ama benim saçım hızlı uzadığından sorun değil. önleri kestiricem iyice uzasın

kawy: tşk ederimm sen de güle güle kullan. benim saç rengimde kumral ama ben kuaföre gittiğimde açık kumralın üstüne istiyorum dedim röfleyi. olmaz röflenin bi anlamı kalmaz. ikisi çok yakın belli olmaz dedi. peki dedim. cameron diazın ikinci resmini istedim. ordaki dipler altın sarıısı dedi. tamam öyle yapalm dedim. ama sana onun bi bi buçuk ton koyusunu yapalım dedi. nedeni de: bi kaç yıkama sonra o renk açılacak ve koyuluklar gidecek. yine eski haline dönecek saçların, bana bırak bana güven dedi. daha koyusuna boyadı. sonra yıkadıktan sonraki resmimi de koydum farketmişsindir dipler daha da açık duruyo onda. ama alta yaptığı rengin ne olduğunu sorduğumda küllü altın sarısı dedi. bi de bişe dicem kuaför cilayla o kumralı yumuşatabilir?

yaptı zaten cila tatlım ama bana yinede çok koyu gelio gerçi yıkandıkça açılıoo gibi sanki amaaa off hep benim yüzümden kendim istedim koyu ama bukadar koyu olcağınnı bilmiodum wallaaaaaa

kumral üstüne platin koyu oldu mu yaa merak ettim vallaaa

bi kaç yıkama daha açılma olmazsa cilayla açtır biraz daha. öyle bi şansın var. ama şu da var cila bi süre sonra etkisiini kaybediyo

tşk ederim yorumunuza ama ben şu anki saçımdan ve tonundan çok memnunum. bana da çok iyi gittiğini düşünüyıorum. uzun bi süre bu renkte kalıcam.

tweety_ess cnm saçın çok yakışmış güle güle kullan çok beğendim vallahi:lepi: özellikle gözlerinle süper olmuş perçemin de güzel sen kesmişsin ama yakışmışyerimseniben istersen uçlarından düzelttirirsin tabii sen bilirsinkaydirigubbakcemile3

tamam canım her ne renk yaparsan yap o güzel düşüncelifikirlerini degiştırme cok iyimsel bi insan oldugun her cvp yazında beli umarım hayatında herşey sacların kadar güzel olur veiyi gider güle güle kulan

ßen her türlü fikre açığım. Nasıl sizden öncekiler beğendiyse ve de ben onlara tşk ettiysem. Sizin beğenmemenize de tşk ediyorum ama siz istiyosunuz diye de rengini değiştirecek değilim. Tşk ederim yorumunuza ama ben beğendim ve memnunum dedim. Bunda üstünüze alınacak bi şey yok yani. Ayrıca ben gayet iyi niyetli bi insanımdır. Karşımdaki öyle olduğu sürece. Önceki mesajlarımı tekrar gözden geçirmenizi rica edicem. Ya da iyisi mi boşverin!.. Saygısızlık yapmak istemem kimseye. Sevgiyle kalın..

tşklerrrr :))) Bu kahküllerle başım dertte:) Her gün bi orasından bi burasından kesiyorum :)) Biraz kaşlarıma yaklaşsın düzelttiricem. Sonra da uzatırım sanırım artık. Daha uzun bi perçem denerim. yerimseniben

kusura bakmayın lütfen sanırım karşılıklı yanlış anladık birbirimizi. bi hatam olduysa özür dilerim. hoşçakalın :)

tşk ederimm yorumlarınızz içinnn. diplere röfle attırdımmmm bu sabah :

işte . bu. bence platinden daha güzel olmuş. çok yakışmış bu renk. platinde güzel ama bu başka güzel durmuş. bayıldım. yüzde güzel zaten. yüzünün güzelliği ortaya çıkmış....
bu arada,glt arkadaşımız,ilk resmine söylemiş düşüncesini. bu resimleri ve rengi görmemiş gibi geldi bana. yanılabilirim tabii...

Son düzenleyen: Moderatör:
tşk ederimmmmm okypete. sanırım görmedi. ama beğense de beğenmese de problem yok benim açımdan:) yanlış anlaşılmak istemem. bu rengi değiştirmicem. diplerim çıktıkça alttaki renge boyatıcam. belki cilayla uçlardaki sarıları biraz daha açtırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…