Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

güzelim saçların hakkaten peruk gibi duruyo yani resimlerde öle gözükmüş bencede sana cameron diazın rengi çok tatlı olr hem yaşına daha uygun hemde doğallık katar...yerimseniben

yaptım zaten o rengi :) bi önceki sayfada :)

olu_gelin ilk defa böyle bi yorum gldi. sevinmeli miyim üzülmeli mi :)

ya tatlım. senin içine hangisi sindiyse o en iyisidir merak etme. ben biraz aykırı tonları seviyorum. saçımı maviye boyamış bi insanım ben. pilatini daha çok yakıştırdım ben sana. ama dikkate almayabilirsin de beni=)dediğim gibi benim hosuma giden şeyler böle.

anladmmm:)

dikkate almamak olur mu hiç. tşk ederim önceki beğendiğin içn:) artık yeni hali 4. sayfada. uzun bi süre böyle gider herhalde röfleli :)

tatlım yazdıklarını okudum ve kendimce sana fikir vermek istiyorum
canım ben 15 yaşımdan 22 yaşıma kadar saçlarımı sarı olarak kullanmış bir insanım..bu arada tonları milyonlarca kez değişti tabi:icecream:sarıyı çok sevmeni ve vazgeçmek istememe psikolojini çok iyi anlıyorum..kendin istemediğin sürece vazgeçme zatenyerimseniben
öncelikle maşşallah çok hoş bir yüzün varama kahküller yakışmamış bitanem bence kusuruma bakma...kahkül kullanmaktan vazgeçersen çok daha hoş olursun..birde ben ilk resmini daha çok beğendim..yeni rengini kuaför tutturamamış:1no2:istediğin tarza yakın bi resim ekliyorum bak bakalım beğenicekmisin:CüvCüv:yine sarışınsın sonuçta böyle yaparsan sadece dip röfle yaparsın hemde aylarca idare eder,çünkü kendi rengin olucak zemin zaten..(tabi resimdeki tondan koyudur seninki zannedersem)

merhabalarr
yeni rengimm derken hangi fotoğrafı kastediyorsunuz anlamadım? 4. sayfada yeni rengi var ve istediğim renkle birebir tuttu aslında

Suratım ufak ve kahkül biraz gölgeliyo sanırım yüzümü. Uzatıyorum artık zaten çünkü yazın sıcakta kullanmak baya zor. Öneriniz için de çok teşekkür ederim ama sanırım siz röfleli halini görmediniz sayfaların arasında :)

Vayyy çok güzel olmuş saçların eskisinden çok çok daha güzel..Güle güle kullan cnm..:1hug:Bu arada sana yan kahkül daha çok yakışır benden söylemesi yine de sen bilirsin...a.s.

cnm yüzün bebek gibiiii her şekil saç yakışır sana:)perçemlide ayrı bi havalı olmuş:)

gördüm hayatım,ama eski rengi daha çok yakıştırdım ben..istediğin renk ise sorun kalmadı o zamankaydirigubbakcemile5güle güle kullan yeni rengini:içelim:

kulhana saçlarım zaten sarı değil mi:) kafam karışıyo sanki :) acaba diyorm karışıklık mı oluyo:)

ASo: eski halini daha çok beğenenler de oluyo ama yenisi içn kötü yorum da almadm henüz hiç. Tşk ederm yorumlarına:) Şu an 19 yaşında olduğum için o kadar sarı saç beni büyük gösteriyo. Ama ilerde tekrar açtırırım diye düşünyorm. 1-2 yıla

senelerce duyduğum laf^^çok büyük gösteriyo^^
neredeyse düşman olurdum bu lafı söyleyenlere:)
canım zevkler farklıdır,biri öyle beğenir,biri böyle...ama en önemlisi SEN hangisi ile kendini aynaya bakınca iyi hissediyorsan doğru renk odura.s
en iyi kararı kendin vericeksin

cnmmmm gercekten eski resimlerindeki sarılık hoş değil ya yanii nebilim begenmedimm şimdiki bence daha dogal duruyor ve daha yakışmış geldii...sen seve seve kullan bu rengi bence:)

Röfle attırdıktan sora düzelmiş canım yaa.. yüzün ortaya çıkmış gerçekten..
Biraz daha koyu diyodum ama bu renk süper durmuş..
ve sarı bu saç canım resmen digerine oranla söylemişler yani o iyice beyaz gibiymiş..
Bende bi daha sakın kalkışma o saça.. en açık böyle olsun..

ben yeni saçlarını güle güle kullanamanı dilerim gerçekten röflelerin güzel olmuş. ben eski saçınıda begenmiştim özellikle bu fotograftaki kesim tarzınıda. kahkül belli bir süre moda oluyor ama sonra erken bitiyor cıvıltısı. bence yandaki resim gibi olsun gözlerin ortaya çıksın çünkü güzel bi göz yapın ve rengin var. kesimine gelince... ben düz taraftarıyım. katlı kesimdense düz daha hoş geliyor bana. çünkü 10 kadının nerdeyse 8inde kat var. ve bana düz saç daha kadınsı geliyor. arka saçlardansa önlere kat vermek daha mantıklı gibi.. tekrar güle güle kullan.

tşkk ederimm beğenmenizee sevindmm:)

kaldem evet ben de o resmdeki gibi yapıcam önlerini. yandan olsun perçemi. ben de kATLI saçı nedense hiç sevmiyorum. saçlarm düz ve katlı saçta anki öyle durmaz gibi geliyo. saçıma kat vereceğimi hiç sanmıyorum.

bennermin: çok tşk ederimmm:) kahkülleri ben kestm ondan yamuk sanki :)))

nem&aso size de tşkk edermm çokk :) baya ilerde dönermm artkk o tondaki renklere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…