• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

tweety_ess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
165
0
96
Kocaeli
camerondiazpicture6c.jpg

cameronu.jpg

Bugn kuaföre danışmaya gidicem yardmlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden süprizzzzzhihoyyyt

Son düzenleme:
bence de röfleye dön çünkü yüzün çok güzel maşallah iki renk daha da çok yakışacak..şimdiden güle güle kullan..

çokk teşekkür ederimm yorumunuz için. röfleye dönmekk için cesarete ihtiyacım var ve bi kaç kişinin fikrine. Yaptırdıktan sonra da resim eklerim =)

Valla canım sana bişi diyimmi.. Platin sarı hiç mi hiç yakışmamış sana hasta gibi görünüyosun.. Bencede byle açık kumral tonlarnda bi saç.. aralara seyrek röfle mükemmel durur.. Yüzün cok güzel masallah.. Cok daha ön plana cıkarır gözlerinii.. ama röflede cok acık olmamalı bence.. kumrala bakmalı hafif..

cameron gibi yaptır bencede cok yapay duruyo saçın barbie saçı gibi....cameronunki daha doğal duruyo sende öyle yaptır...

Canım yaşına ve yüzüne göre platin sarısı çok çiğ durmuş...Valla baktığımda peruk zannettim arkadaşa katılıyorum hasta gibi göstermiş seni.Daha doğal bi renge boyatmalısın acilen...

maşallah saçların ne kadar gür.. dışarda görsem peruk sanırdımherhalde:) ahh ahh allah banada verse biraz:) bencede rofle yaptır sana daha çok yakışır yaşına daha iyi gider..

aslında sana bal rengi ve karamelde çok yakışır.. bal renginin üzerinede röfle yaptırabilirsin ama çok sık değil bal rengini kaybetmeden

bencede saçın çok yapay duruyor...kısa perçemden vazgeç. peruk gibi araya kahvelerde attırabilrisin bide kesimini değiştir daha modern bişey olsun.

çokk tşk edermm yorumlarınızz içnn. saçlarım gür evet:) çok kişi peruk ya da postiş sanıyo. alıştım artık ben bunlara :) az sonra kuaföre danışmaya ve gün almaya gidicem röfle içn. açık kumral üstüne röfle düşünüorm. çok yoğun değil ama. bence de daha hoş olacak. çok tşk ederm hepinize. şu an kahkül var ama uzatıormm. uzatıcam önlerriii tşkler :)

şimdiki halin platinide geçmiş beyaz saç gibi duruyo cnm..röfle olsun bide kat olursa saçların daha az durur baya saçların yogun mşlh:)

yok o biraz ilk boyandığı halleri. şu an saçım bebek sarısı. kuaförden geliyorum şu an konuştum. cameron diazın o ikinci resimdeki zemin renginin altın sarısı gibi bi renk olduğunu söyledi. açık kumralın üstüne röfle yaparsak hiç belli olmaz dedi. off anlayamadmmm kararsızımm. cuma günü saçımı yaptırıcam ama hala kesin bişe konuşamadık.

saçların seni yaşından daha büyük göstermiş..bence yasına uygun çikolata ve kahve tonlar denemlisin...

göz rengın ortaya çıksın ıstıyorsan bıraz baharatlı renkler bal rengı tonları da sana gıder. bu kadar sarı senı sağlıksız göstermıi tatlım. gözlerım yeşil olsa saçım kesın bal rengı sarı karışımı kızıl olurdu. çaresız ev kadınlarındakı breee gıbı olurdum. super renk çok kıskanıyorum

bal rengi üstüne sarı röfle hoş olur ewet ama diplerim çıkınca üç renk olacak. o yüzden kendi rengm olan kumralın üstüne röfle düşünüyorm. saçın ortalarına yakın hep röfle. uçlara doğru sarı kalacak. saçlarımı komple koyuya boyayıp röfle yapma şansım yok çünkü saçlarım yanar. fazla bile dayandılar bu kadar oryale. allahtan gür ve kalın. dayanıklılar. loreal kataloğunda kapakta bi kız vardı. ortada sarışındı.dipleri röfleliydi. kumral+sarı. o resmi daha önce sitede görmüştümm ama bulamıorm şu an. gösterip fikir almayı çok isterdmmm. fikirlerinize çok değer veriyorum. dışardan görüşlere ihtiyACIM VAR. başka renkler kahve çikolata da gidebilir haklısınz ama ben sarıyla bütünleştim gibi onun haricinde bi renk yapmayı düşünmüyorum. kaşlarım da koyu değil. saç rengim gibi sarı değil tabi ama siyah da değil

göz rengın ortaya çıksın ıstıyorsan bıraz baharatlı renkler bal rengı tonları da sana gıder. bu kadar sarı senı sağlıksız göstermıi tatlım. gözlerım yeşil olsa saçım kesın bal rengı sarı karışımı kızıl olurdu. çaresız ev kadınlarındakı breee gıbı olurdum. super renk çok kıskanıyorum

bu arada desperate housewives'a da o breee'ye de bayılıyorum :))

bende bayılıyorum ama o kadar beyazım kı saçımı azıcık kızıl tonuna kaçırsam ruslar gıbı donuk oluyorum. yakışan yapsın valla cok hoş renk. canım guneşten açılmış bır kumral sana cok yakışır derım. hanı yazın guneşte sarı olur golgede kumral olur ya ışte o renk hihoyyyt

Back