• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı resimdeki renk yapmak istiyorum(resimli)

şimdi ne zaman boyayacaksın bimiyorum ama hemen başla müsaitsen zeytinyağını hafif ısıt saç uçlarına sür boyamadan önce varsa saç serumu kullan kırıklar için bakım yağları fısfısla bu işlemleri yap daha sonra yıka ve 2 gün yıkama boya üstüne bende temiz saçda boyamaya korkuyorum 2. gün boyanması daha iyi hatta 3 olsa ama seyrek ince telli saçda kafaya yapısıyo 3 gün duramıyorum bile:ssz:

zeytin yağını ısıttım sürdüm saçlarıma bide bio tak diye yağ karışımını fıslattım
2 saat sonra flan yıkarım kendine gelsinler:)saçlarımı çarşamba boyamayı
düşünüyorum vizelerim var da:)

evetttt kızlar:)
şuan boyamı aldım saçlarımı boyayacağım dua edin rengi tutturabileyim:9:
yoksa yine defalarca konu açmak zorunda kalacağım:51:

daha öncede konu açmıştım bazı arkadaşlarımız biliyordur:)
bal köpüğü maceramdan sonra şimdi saçlarımı tekrar değiştireceğim
ama yardımlarınıza ihtiyacım var birkaç yıkamadan sonra saç dibimin sarısı
çok açık sarı halini alt taraf koyu sarı oldu :(
kuaför yine beceremedi malesef Eki Görüntüle 386448 Eki Görüntüle 386449
şimdi saçlarımı bu renk yapmak istiyorum kuaförde değil kendim yapacağım inşallah:)
şuan ki saçlarım bu haldeEki Görüntüle 386450 Eki Görüntüle 386451 Eki Görüntüle 386452
şimdi ben ne renk alsam bu renk olur saçlarım_???

bu rengi evde kendin boyayarak elde edemezsin.
bu saçta yoğum röfle var.
ancak buna yakın çok açık küllü sarı boyarsan oda 1kez değil defalarca boyarsan olur...
bende çok denedim olmadı malesef.
şimdi küllü sarı boyadım kendim güzel oldu ama daha üst üste boyamalıyımki iyice sararsın.

bu rengi evde kendin boyayarak elde edemezsin.
bu saçta yoğum röfle var.
ancak buna yakın çok açık küllü sarı boyarsan oda 1kez değil defalarca boyarsan olur...
bende çok denedim olmadı malesef.
şimdi küllü sarı boyadım kendim güzel oldu ama daha üst üste boyamalıyımki iyice sararsın.
tatlımbende üst üste boyama yapacağım dediğin gibi ilkte olmadı renk çok tşk ediorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok açık küllü sarı aldım palettenin tatlım daha ii oldu saçlarım
en azından bi kısım saç rengim dengelendi:)
bikaç hafta geçsin yine boyucam :)

evet canım küllü iyi bir tercih memnun kaldığına sevindim boya rengin oturana kadar devam ama bol bolda meske ve bakım uygula uçlar içinde saç serumu al yağ gibi beyaz şeffaf olanlardan hiçbir yıpranma olmaz saçında:34:

Son düzenleme:
Back