• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı kızıla boyamak istiyorum

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2
46
İstanbul
merhaba kk üyeleri...

fotoğrafta gördüğünüz gibi saçlarım bu renk.en son saçımı aralık ayında boyamıştım ve dibim baya bi geldi... saçlarımın uçlarıyla dipleri hemen hemen aynı renk.hatta farkedilmeyecek gibi.saçlarımı kızıl boyamak istiyorum.boyadığım zaman saçlarımın 2 renk olma ihtimali var mı? yani kendi saçımın olduğu yerler farklı, boyalı olan yerler farklı renk mi olur ?

$adsız.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
arada çok renk farkı olamdıkça< iki renk olmaz canım.ama yinede diplerinde biraz daha uzun bekletebilirisin.

boyalı olan yerler daha koyu kızıl olur. kendi doğal saçın ise daha açık olur. o nedenle boyalı olan kısımlardan başlayıpi diplerde daha kısa tutmalısın süreyi

bence ton farkı olur canım resimde de ustler sankı 1 2 ton daha acık gibi gorunuyo .boyalı olan kısımları mesela 5o dk ustlerı 30 dk falan bekletebılırsın cok acık kızıl yapma derım koyularla zemını tek renk yap sonra kızıl tonlarıyla acarsın

canım acelen yoksa diplerinide suanki rengine boya 1 hafta sonra kızıla boya cunku fark oluyor malesef

canım acelen yoksa diplerinide suanki rengine boya 1 hafta sonra kızıla boya cunku fark oluyor malesef

saçım geçen yaz zaten kızıldı.kızıl kapansın diye koyu kakao boyamıştım simsiyah olmuştu.anca açıla açıla bu kadar oldu.şimdi koyu kızıl vurursam da acaba belli olur mu ki...

saçlarının şimdiki rengi ne bn çokbeğendm

benim kendi saçım koyu kumral.yani diplerimm yaklaşık 5 parmak boyunda... uç kısımları da koyu kakao.ama dediğim gibi aralık ayında boyamıştım en son... aktı gitti böyle bi renk oldu :61:

bana kahve tolarına boyasan daha güzel olur gibi geldi :68:

canım kahveyi de denedim... gerçi kızıl kapansın diye kahve boyamıştım simsiyah olmuştu.sonra kızıllarım meydana çıkınca üstüne koyu kakao vurdum böyle bişey oldu.napcağımı şaşırdım yahu :26: çevremdeki herkes en çok kızılı yakıştırıyor bana... benim de içim de kaldı zaten.pişman oldum kızıldan döndüğüme... o yüzden tekrar kızıl istiyorum :61:

saçım geçen yaz zaten kızıldı.kızıl kapansın diye koyu kakao boyamıştım simsiyah olmuştu.anca açıla açıla bu kadar oldu.şimdi koyu kızıl vurursam da acaba belli olur mu ki...

anladım once ucları sonra dipleri boyaman lazım cunku dipler dogal sac cok cabuk acılıyor boyalı sac daha uzun surede oluyor

boyanın içine cok ama cok az oryal at rengini açıyo ve daha güzel bi renk oluyo benım suan sacım kızıl ve öle yaptım denemeni öneririm...:97:

Back
X