Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum ama.. ? (Resimli )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yeni saçınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.ben foruma yeni oldum.daha önce kuaförde çalıştığım için kuaförlüğe yatkınım ama babam izin vermediği için çalışamıyorum(:
bende böyle forumlarda,internette kendimi geliştirme açısından geziniyorum:)

Çok teşekkür ederim.Sende eşe dosta kuaförlük yap :))

hala uyuyup uyuanınca saçım eski haline dönecekmiş gibi geliyor ama

alışmak biraz zaman alır tbi birden kısa saç olunca :) bende kestirmek istiyorum ama benim saçlarım dalgalı kabarırlar düzleştiremem de sürekli üşenirim ona ben

alıştı ya bakmayın siz ebruli'yebende alıştım yeni saçlarıma ama çevrem alışamadı galiba dahahala garip garip bakanlar

benımde saçlarım dalgalı ve kabarık düzleştirmeden kullanamıyorum ama o kadar sorun olmuyo hemen düzleştiriyosun

maşalıya bayıldımm :)

benimde saçlarım uzundu bende kestirdim bu modeli ama belli bi zaman geçince pişman oldum çünkü uzun saça şekil vermek daha kolaymış

3bruli93
ne yaptın kestirdin mi saçlarını..aynı saçlarımız..boyu da aynı kesimi de..yanlız benim saç rengim az daha açık..ben de bu günlerde bakımından sıkıldım.zorlanıyorum..sanki omuz hizasında kestirirsem daha modern görüneceğini düşünüyorum..ama cesaretim de yok ...

merak ettim..kestirdiyseniz memnun musunuz saçınızdan??

msj kutunu boşaltır mısın canım , kaç gündür sana yazmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…