çok yakışmış sağlıkla uzat inşallah
Saçımı kesen adama bu model uzayınce kötü durur mu dedim kızdı sinirlendi kestirmeden uzatmayı düşünüyosun dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yakışmış sağlıkla uzat inşallah
Saçımı kesen adama bu model uzayınce kötü durur mu dedim kızdı sinirlendi kestirmeden uzatmayı düşünüyosun dedi
öylemi dersin biraz pişmanım sanki ama
yapma ebruli ne pişmanlığı emin ol çok yakışmış saçın,galiba ilk defa böyle kısa kestirdiğin için pişmanlık duyuyorsun öyle mi
eğer öyleyse hiç üzülme dediğim gibi çok çok yakışmış
bende pişman olmayayım sonra şaka şaka
evet ılk defa öyle kısa kestiriyorum benım saçalrım senınkı gibi değil biraz kabarıyo o yüzden pişman gibiyim sadece ama sadece gibiyim :):)) Erkek arkadaşımda beğenmedi çok o yüzden gıcık oldum
cnm erkek arkadaşını bilmem ama erkeklerin geneli uzun saçı sever gibi bi düşüncem vardır benim.bence her bayan kendine yakışanı yapmalı velev ki sen doğru bir kararla yaptın
erkekler değişikliğe karşıdır
bu arada saat 4-4:30 arası çıkabileceğimi söyledi müdürüm.bakalım muhtemelen çıkacam akşamada yeni resimlerimi koyarım foruma
öncelikle 3bruli93 yeni saçın hayırlı olsun favkalede güzel olmuş:) sen erkek arkadaşına bakma kıskanıyordur seni :::)))
toto_10 arkadaşımada katılıyorum!
yani sadece yasmin değil birçok bayan arkadaş aynı fikirdedir
öncelikle 3bruli93 yeni saçın hayırlı olsun favkalede güzel olmuş:) sen erkek arkadaşına bakma kıskanıyordur seni :::)))
toto_10 arkadaşımada katılıyorum!
evet deli gibi kıskanır benii ayy ilahııı
Çok teşekkür ederim tatlımm benimkı senınkinden bıraz daha kısalar :) kafamızı kazıtmadık kii parmak uçlarını yine değdirebilirleerr Her erkekde biraz odunluk payı var yaacanım çok güzel olmuş çok yakışmış güle güle kullan :)
benim de erkek arkadaşım çok karşıydı kestirmeme kestirme fln diyip durdu ama ben kestim işte onlara kalırsak hiç değişmememiz saçlarımızın parmak uçlarına değmesi lazım :)
hoş ben uzatmak için kestim saçımdaki sarılardan kurtuldum benim de saç uzatma topiğinde resmim var bak bakalım güzel kesebilmiş miyim?:))
kuaförlere güvenmiyorum ondan kendim kestim yaa
Evet forumdan büyük destek aldım herkese çoook teşkkür ediyorummmmsen bildiği oku,şimdiden ipleri ona verme:)kıskanması güzel bişe ama hayatına,kararlarına müdahale etmesine izin verme bence.bir karar verdin ve saçlarını kestirdin.bütün forum beğenmiş okuduğum kadarıyla.o zaman doğru bir karar vermişsin demi:))))
Çok teşekkür ederim tatlımm benimkı senınkinden bıraz daha kısalar :) kafamızı kazıtmadık kii parmak uçlarını yine değdirebilirleerr Her erkekde biraz odunluk payı var yaa
Evet forumdan büyük destek aldım herkese çoook teşkkür ediyorummmm
evet katılıyorum yasmine hiç bir zaman kararlarından taviz verme
bu arada bende saçlarımı saçlarımı kestirdimsenin saçına benzedi biraz ama inan bana çok beğendim ben kendimi bilmiyorum yani
Benım saçım biraz daha kısa sanki hiç omzuma değmiyor çene hizamıın biraz altında bende çok beğendım seninkini :))
:)) evet ne kadar erkek arkasaşım beğenmemş olsada biz kendimizi şımartmaya tam gaz devam :))