Benım saçım biraz daha kısa sanki hiç omzuma değmiyor çene hizamıın biraz altında bende çok beğendım seninkini :))
arkadaşlar 2 nizede çok çok yakışmış seni saçlarınız :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım saçım biraz daha kısa sanki hiç omzuma değmiyor çene hizamıın biraz altında bende çok beğendım seninkini :))
yeni saçınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.ben foruma yeni oldum.daha önce kuaförde çalıştığım için kuaförlüğe yatkınım ama babam izin vermediği için çalışamıyorum(:
bende böyle forumlarda,internette kendimi geliştirme açısından geziniyorum:)
hala uyuyup uyuanınca saçım eski haline dönecekmiş gibi geliyor ama
alışmak biraz zaman alır tbi birden kısa saç olunca :) bende kestirmek istiyorum ama benim saçlarım dalgalı kabarırlar düzleştiremem de sürekli üşenirim ona ben
![]()
alıştı ya bakmayın siz ebruli'ye
bende alıştım yeni saçlarıma ama çevrem alışamadı galiba daha
hala garip garip bakanlar
![]()
hala uyuyup uyuanınca saçım eski haline dönecekmiş gibi geliyor ama
alışmak biraz zaman alır tbi birden kısa saç olunca :) bende kestirmek istiyorum ama benim saçlarım dalgalı kabarırlar düzleştiremem de sürekli üşenirim ona ben
![]()
alıştı ya bakmayın siz ebruli'ye
bende alıştım yeni saçlarıma ama çevrem alışamadı galiba daha
hala garip garip bakanlar
![]()
hhaha vay ne kadar güzel olmuş bakışları onlar
evet bu arada bende alıştım
![]()
dikkat çekmek bu olsa gerek
![]()
saçlarım maşalıyken böyle
düzleştirilmişken böyle
hiç bir şey yapılmamış hali
saçlarımdan çok sıkıldım yazda geldi malum bunaldım kestirmek istiyorum ama çok kararsızım isdediğim modellerde bunlar
Annemde süreklı kestir diyor saçlarımı terden toplamaktan bıkmışNe yapsam bi akıl verin
![]()
3bruli93
ne yaptın kestirdin mi saçlarını..aynı saçlarımız..boyu da aynı kesimi de..yanlız benim saç rengim az daha açık..ben de bu günlerde bakımından sıkıldım.zorlanıyorum..sanki omuz hizasında kestirirsem daha modern görüneceğini düşünüyorum..ama cesaretim de yok ...
merak ettim..kestirdiyseniz memnun musunuz saçınızdan??
msj kutunu boşaltır mısın canım , kaç gündür sana yazmaya çalışıyorum :)