Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum ama.. ? (Resimli )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hahha inşallah bide memnun kalmıyormuşum sana ön ayak olmaktansa vazgeçiririm sanırım

yok yok vazgeçmek yok bende hafta sonu kestirmeye karar verdim :) uzun zamandır düşünüyordum.hayırlısı olsun artık....

Çok doğru bi karar vermişsin canım,yüzüne de çok yakışmış bence bu modelden vazgeçme çok güzel duruyo saçların çok canlanmış.
Güle güle kullan,yüzün oval sanırım çok uymuş...

valla kesitirmişin saçları iyi cesaret etmişin bende senin gibi bi edebilsem yakışmış saçların yeni halini güle güle kullan artık

Gayet güzel olmus güle güle kullan zordur uzun sactan sonra aynada kendıne alısması ınsanın ama alısıyorsun kendımden bılıyorum.. ama yakısmıs cesaretınızıde tebrık etmeden gecmeyelım

gayet güzel olmuş çok da yakışmış..düzleştirmek de problem olmaz 5 dkda tamamdır,düzenli de yağ bakımı,maske fln yaparsan yıpratmazsın saçlarını :)

benim de şu an saçlarım seninkiler gibi uzun,dalgalı..ben de taktım kafaya kestirmeyi öyle omuzda fln da değil kısa istiyorum çocukluğumdan beri hiç kısa kullanmadım.
seni görmem iyi oldu cesaret geldi zaten yarın gidicem ben de.
Gökselin saç kesimi hoşuma gidiyor sanırım bu modelin enseden katlısı onunki.bakalım bırakıcam kendimi kuaförün eline

yani ben cesaretimi topladım :) ve kendi adıma konuyuda açtım.aslında korkuyordum.ama 3bruliyi görünce ve kendi kestirecem deyip kestirince banada inanılmaz bir heves geldi

hadi hayırlısı olsun :18:

cok begendiğim bi model ama ben cesaret edip de kestiremiorm :)) sana cok yakısmıs cnm güle güle kullan :))

pelinin saç modelı cok guzel. ama yakışırmı bılmem. bende kestırmek ıstıyorum saçlarımı yuzum oval oldugundan gıdermı o model bılmem , yanı yakışcak gıbıyse kestır bnce, ama tabı yaz sonu kstır kışın beslensın saçların yazın uzun saç kullan

cmn hayırlı olsun bence çok çok yakışmış,güle güle kullan :) senin yeni saçını görünce benide bi heyecan bastı hafta sonunu beklemesem mi ne dersin ..

bekleme yaa bekledikce vazgeçme olasiliğin artıyooorr. çok teşekkür ederim bu arada :*

çok teşekkür ederim tatlımm

valla kesitirmişin saçları iyi cesaret etmişin bende senin gibi bi edebilsem yakışmış saçların yeni halini güle güle kullan artık
hala uyuyup uyuanınca saçım eski haline dönecekmiş gibi geliyor ama

Sofistike duruyor,gayet hoş olmuş :)
çok teşekkür ederim tatlımmm

Gayet güzel olmus güle güle kullan zordur uzun sactan sonra aynada kendıne alısması ınsanın ama alısıyorsun kendımden bılıyorum.. ama yakısmıs cesaretınızıde tebrık etmeden gecmeyelım
:D darısı cesaret edemeyenlerin başına diyelim :)) teşeükür ederim bu arada

gerçekten cesaretini tebrik ederim ederim 3bruli93,umarım bende kestirdiğim zaman yeni saçım bana yakışır.
sen kendine yakıştırrsan herkes yakıştırır öncelikle kendinden emin olman gerekiyor ve çok teşekr ederim

evt işte budur yaa yanlımadım gerçektende acaaaayip cool olmuş gule gule kullan canımcım
çok teşeükür ederimmm

bırak gitsin

cnm çok hoş olmuş güle güle kullan
Çok teşekkür ederim

çok hoş olmuşşş. ahh bir de ben cesaret edebilsem
içinde kalacağınaaaaa kestirr
teşekkür ederimm
cok begendiğim bi model ama ben cesaret edip de kestiremiorm :)) sana cok yakısmıs cnm güle güle kullan :))
çok teşekkür ederimm

söylemıstım sana cok yakısır dıye ve cok yakışmıs
evet demiştin :) ikrar sözü dinlemek lazımm

canımm kestirdimm çoktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…