Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum ama.. ? (Resimli )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kestirelım gitsin kökü bende sözüne sığınalım Ama kışın daha zor olur ya hemen bozulur dağılır

hımm bak ozaman napıosun biliomusun kuzum yarın sabahtan solugu kuaförde alıosun ve saçlarınla vedalaşıyorsun inan çok rahat olacaksın şimdiden gule gule kullan diyorum kuzum :))))

Kod:
hımm bak ozaman napıosun biliomusun kuzum yarın sabahtan solugu kuaförde alıosun ve saçlarınla vedalaşıyorsun inan çok rahat olacaksın şimdiden gule gule kullan diyorum kuzum :))))

bende öle yapmayı düşünüyorummmmmm ama sende yapmalsın bence

benım saçım ılk resımdekı gıbı cok rahat kullanımı bob modelı yanlar uzun arka kısa
2 dk duzlesıyo cok rahat o bakımdan bı daha uzatmam dusunmuyorum

kestır bence sanada cok yakısır

benım saçım ılk resımdekı gıbı cok rahat kullanımı bob modelı yanlar uzun arka kısa
2 dk duzlesıyo cok rahat o bakımdan bı daha uzatmam dusunmuyorum

kestır bence sanada cok yakısır

ayyyy gereken cesaretı topluyorumm ama saçların dalgalımı benim gibi ?

duz benım saçlar ama duslestımen cok daha kolay 2 dk halledıyosun senın yuzune cok yakısır bence

Yapıcam ya yapıcam çok tarz duruyo kısa saç ya uzun saçın ağırlığından bıktım. Kısa saç çok havalı Önüme perçem bıraktırsam mı bide ona karar vermedim.Düzeleştirmeside kolay ise tamamdır. yarın kuaförden geldıkten sonra ağlıyo olmazsam resmimi koyacağım

saçların dalgalı olduğu için kısa kestirdiğinde daha da kabaracak
benim saçlarım dümdüz süpürge sapı gibiydi
aynen o dediğin tarzda kestim saçlarımı
ve şuan o saçın kendi ağırlığı da kalmadığından baya havalı havalı bişey oldu
ama kıvırcık saçlı bi arkadaşım kestirmiş gördüm aman allahım çok kötü çizgi film karakteri gibi olmuş tam bonus olmuş
o yüzden katlı kesim orta boy bi saç kesimi daha güzel olur sana bence.

zaten normal halıyle kullanamam ki fön veya düzleştirilmiş halıyle kullanacağım

cnm anladığım kadarıyla baya sıkılmışın ve saçını düzleştirmekte senin içinde sorun değilmiş eee o zaman ne duruyorsun:)önler uzun ense acık modelle yazın cok rahat edersin eee napcaksın:)

verdim kararımı yarın kestiriyorum yenı halımı paylaşacağım :)

naptın gitti mi saçlar? merakla bekliyorum.upuzun saçlarım var seninki gibi dalgalı.bi motivasyon bekliyorum ama nerde...herkes pişman olursun diyo.şuanda çok sıkıldım.kestrdn mi?ağladın mı?son durum ne?

naptın gitti mi saçlar? merakla bekliyorum.upuzun saçlarım var seninki gibi dalgalı.bi motivasyon bekliyorum ama nerde...herkes pişman olursun diyo.şuanda çok sıkıldım.kestrdn mi?ağladın mı?son durum ne?

ben de bekliyorum yorumlarını memnun musun ?

ben de bekliyorum yorumlarını memnun musun ?

Daha değil öğlenden sonra gideceğim :)

Hazan45 tatlım mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesajına cevap veremıyorum kestirdıkten sonra burda paylaşacağım:) sende o iddalı yapacağın saç modelini paylaş bende merak etim :)

cnm koyduğun resimlerden yüzünü hayal etmeye çalıştım ve koyduğun resimdeki modelin sana çok yakışacağını düşünüyorum.

hayırlı olsun diyorum :) aynı modeli bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.sen bana ön ayak olacan.bende önceki ve sonraki resimlerimi paylaşmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…