Kestirelım gitsin kökü bende sözüne sığınalımAma kışın daha zor olur ya hemen bozulur dağılır
hımm bak ozaman napıosun biliomusun kuzum yarın sabahtan solugu kuaförde alıosun ve saçlarınla vedalaşıyorsun inan çok rahat olacaksın şimdiden gule gule kullan diyorum kuzum :))))
kestir kestir ne olacak kestir gitsin o zaman
benım saçım ılk resımdekı gıbı cok rahat kullanımı bob modelı yanlar uzun arka kısa
2 dk duzlesıyo cok rahat o bakımdan bı daha uzatmam dusunmuyorum
kestır bence sanada cok yakısır
ayyyy gereken cesaretı topluyorummama saçların dalgalımı benim gibi ?
duz benım saçlar ama duslestımen cok daha kolay 2 dk halledıyosun senın yuzune cok yakısır bence
saçların dalgalı olduğu için kısa kestirdiğinde daha da kabaracak
benim saçlarım dümdüz süpürge sapı gibiydi
aynen o dediğin tarzda kestim saçlarımı
ve şuan o saçın kendi ağırlığı da kalmadığından baya havalı havalı bişey oldu
ama kıvırcık saçlı bi arkadaşım kestirmiş gördüm aman allahım çok kötü çizgi film karakteri gibi olmuş tam bonus olmuş
o yüzden katlı kesim orta boy bi saç kesimi daha güzel olur sana bence.
cnm anladığım kadarıyla baya sıkılmışın ve saçını düzleştirmekte senin içinde sorun değilmiş eee o zaman ne duruyorsun:)önler uzun ense acık modelle yazın cok rahat edersin eee napcaksın:)
naptın gitti mi saçlar? merakla bekliyorum.upuzun saçlarım var seninki gibi dalgalı.bi motivasyon bekliyorum ama nerde...herkes pişman olursun diyo.şuanda çok sıkıldım.kestrdn mi?ağladın mı?son durum ne?
naptın gitti mi saçlar? merakla bekliyorum.upuzun saçlarım var seninki gibi dalgalı.bi motivasyon bekliyorum ama nerde...herkes pişman olursun diyo.şuanda çok sıkıldım.kestrdn mi?ağladın mı?son durum ne?
ben de bekliyorum yorumlarını memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?