şmdi kestirrsen pşman olablrsn uzun saçını özlersn.sen en iyisi değşklik istiyosun madem boyat saçını.:)
evet doğal duruo zaten saçlarn . boyaya alşrsan brakamzsn .hastalk gibi.
Eki Görüntüle 459604 saçlarım maşalıyken böyle
Eki Görüntüle 459605 düzleştirilmişken böyle
Eki Görüntüle 459606 hiç bir şey yapılmamış hali
saçlarımdan çok sıkıldım yazda geldi malum bunaldım kestirmek istiyorum ama çok kararsızım isdediğim modellerde bunlar
Eki Görüntüle 459607
Eki Görüntüle 459608
Annemde süreklı kestir diyor saçlarımı terden toplamaktan bıkmışNe yapsam bi akıl verin
Eger cesaretin varsa ve eminsen kestir derim, aklinda kalacagina. Ama eger emin degilsen kesinlikle yapma derim, pisman olursun. Bende bir ara bob kestirmek istiyordum, ve suan vaz gectigim icin cok mutluyum. Cunku ben saclarimla cok ugrasiyorum, masa, duzlestirmek topuz falan felan, ve uzun sac bunun icin daha uygun.
Saclarini faux bob ta yapa bilirsin canim, bu videyoda anlatilimi var.
Make Long Hair Look Short! - YouTube
Farkli cit citlar ile deneye bilirsin, istedigin gorunume bagli.
Veya citcitsiz:
How To: Glamorous Faux, Curly Bob - YouTube
Topigime beklerim baska sorularin icin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/537178-burcucumm-modaya-dair-hersey.html
omuz üstü küt modeller düz saçlarda çok rahat kullanılabilir
ama senin saçların biraz dalgalı-elektriklenen cinsten gibi görünüyor
kullanımı biraz zor olabilir,sürekli fön çektirmen gerekir yada dalga vermen gerekir
sonuç olarak kısa saçlar şu anki saçlarından daha çok zorluk çıkartır sana.
kestirmeee
kırıklarını aldır saçına bir canlılık geleceğini göreceksin azıcık kestirmek bile farklılık yaratıyor
yaa aynı dertteniz bizde senle benimde saçlarım bu boylarda kestirmek isitiyorum kısa ama çok kararsızım tbi . diyorum yaz geçsin kışa dogru yapim ama senin saçlarında güzelmiş yani bilemedim şimdi bu haliylede iyiler ama
Bence kesinlikle kestirme.Çünkü hepimizin saçlarımızı kestirdiğimiz zaman ''keşke kestirmeseydim'' dediği zamanlar olmuştur,oluyor da...Saçların da gayet sağlıklı ve hoş görünüyor,sana da yakışıyor...İnan uzatana kadar çok ararsın bu saçlarını.Ayrıca saçlarını senin istediğin gibi modelde kestirenler,uzadıkça kestirmek,aynı modele getirtmek istiyorlar...
Bence iyi düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?