Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum ama.. ? (Resimli )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

3bruli93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
103
0
0
Hatay
saçlarım maşalıyken böyle

düzleştirilmişken böyle

hiç bir şey yapılmamış hali

saçlarımdan çok sıkıldım yazda geldi malum bunaldım kestirmek istiyorum ama çok kararsızım isdediğim modellerde bunlar

Annemde süreklı kestir diyor saçlarımı terden toplamaktan bıkmış :9: Ne yapsam bi akıl verin :(

Eklentiler

• $fg.jpg
    $fg.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 737
  • $hh.jpg
    $hh.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 832
  • $df.jpg
    $df.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 926
  • $images (19).jpg
    $images (19).jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 783
Son düzenleme:
evet aslında kışı da düşünüyorum malum yağmurdan soğuktan verdiğim şekil bozulacak toplayamayacağımda :(

şmdi kestirrsen pşman olablrsn uzun saçını özlersn.sen en iyisi değşklik istiyosun madem boyat saçını.:)

evet doğal duruo zaten saçlarn . boyaya alşrsan brakamzsn .hastalk gibi. :P

Eki Görüntüle 459604 saçlarım maşalıyken böyle

Eki Görüntüle 459605 düzleştirilmişken böyle

Eki Görüntüle 459606 hiç bir şey yapılmamış hali

saçlarımdan çok sıkıldım yazda geldi malum bunaldım kestirmek istiyorum ama çok kararsızım isdediğim modellerde bunlar

Eki Görüntüle 459607

Eki Görüntüle 459608

Annemde süreklı kestir diyor saçlarımı terden toplamaktan bıkmış :9: Ne yapsam bi akıl verin :(

Eger cesaretin varsa ve eminsen kestir derim, aklinda kalacagina. Ama eger emin degilsen kesinlikle yapma derim, pisman olursun. Bende bir ara bob kestirmek istiyordum, ve suan vaz gectigim icin cok mutluyum. Cunku ben saclarimla cok ugrasiyorum, masa, duzlestirmek topuz falan felan, ve uzun sac bunun icin daha uygun.
Saclarini faux bob ta yapa bilirsin canim, bu videyoda anlatilimi var.

Make Long Hair Look Short! - YouTube

Farkli cit citlar ile deneye bilirsin, istedigin gorunume bagli.
Veya citcitsiz:

How To: Glamorous Faux, Curly Bob - YouTube

Topigime beklerim baska sorularin icin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/537178-burcucumm-modaya-dair-hersey.html

yaa aynı dertteniz bizde senle benimde saçlarım bu boylarda kestirmek isitiyorum kısa ama çok kararsızım tbi . diyorum yaz geçsin kışa dogru yapim ama senin saçlarında güzelmiş yani bilemedim şimdi bu haliylede iyiler ama :15:

kestirmeee
kırıklarını aldır saçına bir canlılık geleceğini göreceksin azıcık kestirmek bile farklılık yaratıyor

omuz üstü küt modeller düz saçlarda çok rahat kullanılabilir
ama senin saçların biraz dalgalı-elektriklenen cinsten gibi görünüyor
kullanımı biraz zor olabilir,sürekli fön çektirmen gerekir yada dalga vermen gerekir
sonuç olarak kısa saçlar şu anki saçlarından daha çok zorluk çıkartır sana.

Eger cesaretin varsa ve eminsen kestir derim, aklinda kalacagina. Ama eger emin degilsen kesinlikle yapma derim, pisman olursun. Bende bir ara bob kestirmek istiyordum, ve suan vaz gectigim icin cok mutluyum. Cunku ben saclarimla cok ugrasiyorum, masa, duzlestirmek topuz falan felan, ve uzun sac bunun icin daha uygun.
Saclarini faux bob ta yapa bilirsin canim, bu videyoda anlatilimi var.

Make Long Hair Look Short! - YouTube

Farkli cit citlar ile deneye bilirsin, istedigin gorunume bagli.
Veya citcitsiz:

How To: Glamorous Faux, Curly Bob - YouTube

Topigime beklerim baska sorularin icin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/537178-burcucumm-modaya-dair-hersey.html

Nerden buldun bunları süpermış :D ama Türkıyede yoktur tabı üstekınden. Saçlarımla çok uğraşamıyorum. Uzun olduğu için düzleştirmeye çok üşenıyorum ve gunluk hayatta hep tepeme toplayıp öle çıkıyorum ancak gezmeye gideceğimde düzleştiriyorum.
Topiğinde süpermiş bir kurcalayayım :)

omuz üstü küt modeller düz saçlarda çok rahat kullanılabilir
ama senin saçların biraz dalgalı-elektriklenen cinsten gibi görünüyor
kullanımı biraz zor olabilir,sürekli fön çektirmen gerekir yada dalga vermen gerekir
sonuç olarak kısa saçlar şu anki saçlarından daha çok zorluk çıkartır sana.

Kısa olduğu için hemen düzleştirim diye düşünüyorum. Uzun saçı yıkaması bi deeert toplaması bi deeert kurutması düzleştirmesi bi dert :D

Bence kesinlikle kestirme.Çünkü hepimizin saçlarımızı kestirdiğimiz zaman ''keşke kestirmeseydim'' dediği zamanlar olmuştur,oluyor da...Saçların da gayet sağlıklı ve hoş görünüyor,sana da yakışıyor...İnan uzatana kadar çok ararsın bu saçlarını.Ayrıca saçlarını senin istediğin gibi modelde kestirenler,uzadıkça kestirmek,aynı modele getirtmek istiyorlar...

Bence iyi düşün...

yaa aynı dertteniz bizde senle benimde saçlarım bu boylarda kestirmek isitiyorum kısa ama çok kararsızım tbi . diyorum yaz geçsin kışa dogru yapim ama senin saçlarında güzelmiş yani bilemedim şimdi bu haliylede iyiler ama :15:

Kestirelım gitsin kökü bende sözüne sığınalım :D Ama kışın daha zor olur ya hemen bozulur dağılır

Bence kesinlikle kestirme.Çünkü hepimizin saçlarımızı kestirdiğimiz zaman ''keşke kestirmeseydim'' dediği zamanlar olmuştur,oluyor da...Saçların da gayet sağlıklı ve hoş görünüyor,sana da yakışıyor...İnan uzatana kadar çok ararsın bu saçlarını.Ayrıca saçlarını senin istediğin gibi modelde kestirenler,uzadıkça kestirmek,aynı modele getirtmek istiyorlar...

Bence iyi düşün...

Korktuğum şeyleriiiiiiiiii söylemeeeeeeee :D :53: :44: :44: :6:

Back