Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kendim kesmek istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
selam herkese ben saçlarımı kestirmek istiyorum ama kuaföre gitmeye korkuyorum kısa yaparlar diye bu yüzden uçlarından kendim almak istiyorum bu konuda tecrübesi olana bana fikir verebilecek olan varmı acaba saçlarım belime kadar ve dalgalı.

canım benımde saclarım uzundu. ve gecen ay kuafore gıtmek yerıne oturdum evde kendım kestım uclarından. ılk once saclarımı güzelce taradım. ortadan ikiye ayırdım ve uç kısımlarına gliserinli sac spreyi sıktım tekrar taradım. sağ tarafımdakı saclarımı elimle büzerek uçlarını azar azar kestim. sonra taradım yamuk bi yer varsa düzelttim. sol yanıma ayırdığım saclarıma da aynısını yaptım. sonuç aynı uzunlukta kırıkları alınmış ama çok kısalmamış saçlar :)

büzünce aralardan tel tel çıkıyor onlarımı kestiniz yoksa sadece ucunumu ? bende kendim kesicem karar verdimde biraz korkuyorum batırırsam diye

Ya saçın katlı kesimse kalkışma derim.
Ama düzse ayır iki yana tarakla uçlarından al minik minik

saçlarım katlı ama yoğun kat yok ve uzadı birde şöyle bir yöntem duydum banyoda saçı ıslakken kafanızı öne atıyorsunuz alında toplayarak uçlarından kesiyorsunuz bunu denedinizmi peki ben çok kararsız kaldım keseyimmi kesmiyimmi yada nasıl keseyim :S

canım sen en iyisi bi arkadaşına veya kardeş vs gibi kişilere kestir ne kadar kolay gibi olsada insanın kendi saçını kesmesi beceri isteyen bi uğraşıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…