ben baya bi beyaz tenliyim gözlerim koyu yeşil saçlarımı boyucm karar veremiyorum siyah mı boyasam bakır kızıl mı diye çok kararsızım ya siyah peruk gibi duruyo diyolar nasıl olur acaba bi fikir verirmisiniz :44:
ben baya bi beyaz tenliyim gözlerim koyu yeşil saçlarımı boyucm karar veremiyorum siyah mı boyasam bakır kızıl mı diye çok kararsızım ya siyah peruk gibi duruyo diyolar nasıl olur acaba bi fikir verirmisiniz :44:
Canım bende beyaz tenliyim hemde baya bi beyaz tenliyim :)) ve öyle peruk gibi de durmuyo siyah saç tam tersi çok güzel duruyo eğer makyaj yapan biriysen bi kırmızı ruj ve bi eyelinerla çok seksi bi görünüm elde ediyosun örnek olarak merve boluğurun siyah saçlı haline bakabilirsin :) şahsen öneririm fakat dönüşü zor bi renk iyi düşünmen gerek.
evet evet bi kere denedim zaten ama mavi siyah oldu bu sefer yüzüm pespembe göründü bi toaf oldu maviliğin gitmeside 1 ay falan aldı şimdi ondanda korkuyorm aslında peki içinde mavilik olmayan bi boya önerirmisiniz alix naturanın siyahı veya kahvesi nasıldır onu denediniz mi?