Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tazesi daha mı etkilidir sence canım ben kurusunu kullanıyorum da
bide ne kadar sürede dökülmeni durdurdu ne sıklıkta yapıyodun bende kullanıyorum ama dökülmesinde aşırı bi faydası olmadı henüz hala dökülüyo
ben ısırganlar tazeyken 4-5 ay kadar saçımı her yıkadığımda yapıyordum sonra bıraktım açıkçası bıraktığıma pişman oldum yeniden başlamayı dşünüyorum saçtan asla durulamayın kalsın kokmuyor ki :) dökülmeyi tamamen kesmiyor ama bariz şekilde azaltıyor ve yeni saç oluşumları oluyor tamamen ALLAH'ın hikmeti dediğim gibi
duruladığın için sertleştirmiş olabilir bence ben 5 seferdir filan yapıyorum saçlarım kremlenmiş gibi.özellikle uçlarına döküyorum ve durulamıyorum sonrasında böylede deneyebilirsin bence ha bide çay gibi demliyorum demişsin ya bi farkı olur mu bilmem ama ben üstüne kaynar su döküp bekletiyorum 5 dk filan öyle kullanıyorum ...konuyu açan arkadaşta bunu önermişti..
Hayır canım kullanırken ben zaten durulamamıştım ,o yüzden sertleştirdi benimkini.Seninki nasıl yumuşacık hayret ettim walahi beenimkini kazık gibi yaptı.Akşamları çayını içmeye çalışıyorum ama saç dökülmeme henüz bir faydası olmadı ...
Isırganı nasıl sürüyorsunuz sacınıza ki ? Cay gibi demliyor musunuz ben anlayamadım
bende acaba normalde boylemı olur diye dusunmeye baslamıstım ama mahvetmıstı benı .bu yaglar bana ıyı gelmıyo nedense yapıs yapıs edıyo saclarımı.ama doktora gitmiştim gecen sene bana otacı sampuanının ıcıne bıseyler kattırmıstı eczanede hazırlamıslardı ıcnde bebpanten ampul falan yazıyodu hatta yana yakıla onu aramıstım baska seylerde katmıslardı .acayıp ıyı gelmıstı saclarıma yenı saclar cıkmaya baslamıstı .simdi ben o doktoru nerden bulucam da yıne aynısını yaptırıcam keske ıkı tane falan hazırlatsaymısım diyorum.
eskiden oldukça gür ve canlı saçlarım vardı sonra bi anda dökülmeye başladı saçımın 3te biri anca kaldı sonra maya kullanmaya başladım dökülmesini baya azalttı hatta yenilerini çıkardı ( bu arada kızlar mayayı yüzüme de uygulamıştım neredeyse sakallanmaya başlayacaktım :83: bıraktım tabi artık yapmayı ) daha sonra ısırganı gördüm burdan onu da uygulamaya başladım ikisi çok büyük oranda azalttı Allah a şükür bence hem ısırganı uygulayın hem maya yapın beraberinde:)
eskiden oldukça gür ve canlı saçlarım vardı sonra bi anda dökülmeye başladı saçımın 3te biri anca kaldı sonra maya kullanmaya başladım dökülmesini baya azalttı hatta yenilerini çıkardı ( bu arada kızlar mayayı yüzüme de uygulamıştım neredeyse sakallanmaya başlayacaktım :83: bıraktım tabi artık yapmayı ) daha sonra ısırganı gördüm burdan onu da uygulamaya başladım ikisi çok büyük oranda azalttı Allah a şükür bence hem ısırganı uygulayın hem maya yapın beraberinde:)
kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
Ya peki ne kadar süre kullandıktan sonra çıkmaya başladı ve haftada kaç kere kullandın ?
kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
ben de kullanmaya başladım gerçekten işe yaradı.eskiden banyoda avuç avuç dökülürüdü şimdi 2-3 tel anca dökülüyor.2 aydır kullanıyorum haftada bi kere yapıyorum.Ama başlarda hafta da 2 de yapabilirsin şahsen ben öyle yapmıştım