• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende 2 seferlik denedim 1 gun ara ile bakalim sonucu yazicam...ama kullanip faydasini görenler ne kadar günde sonuç aldi merak ettim,ben biraz tez canliyim sonucu görmek isterim hemen :KK64:

Benim saçlarım uzun, sarı ve üzerinde açık kalın balyajlar var. Artık siz düşünün elbette etkisi oluyor ki öneriyorum, çok işlem görmüş bir saçım var ve bir ara çok dökülüyordu bu siteden aldığım bu ısırgan suyu tarifini denedim direkt dökülmem durduğu gibi saç tellerim sağlıklı oldu, gürleşti, yağlanma ve kuruma yok oldu.. Sarı saçım ama bu tonik yeşil olmasına rağmen saçım yeşile dönmüyor, aksine çok çok daha güzelleşiyor her yönden. İki şekilde de uyguluyorum. Yani önce banyo sonunda bol bol duşkabininde diplerden uçlara 500 ml kadar yediriyorum fazlasını sıkıyorum. Yeşil bir su ama korkmayın kalmıyor ve ıslakken ıspanak gibi kokar kuruyunca koku falan kalmıyor. Unutmayın püf noktası durulamayacaksınız. Bir de asla krem, kremli şampuan kullanmayın...Tresan-Prozinc-Placenta-Ketoral gibi kremsiz tıbbi şampuanlardan birinii kullanın.

Banyo sonrası kullandığınızda yüzünüze bile sürün ben yüzümü de siliyorum aynı çayla harika temizliyor. Yanınızda da hergün dolaptakinden tazelemek suretiyle bir fısfıs şişesinde bulundurun saç kuruyken bu kez sıkın ve tarayın bu da hem yağlanmayı hem elektriklenmeyi gideriyor...Yani bir iki kez deneyin ve banyodakini şöyle 500 ml. kadar saçın heryerine kullanın ve aslaaa saç kremi kullanmayın zaten bu bakım çok kolay taranmasını sağlıyor ve çok basit çok ucuz, çok etkili, en azından bende öyle oldu sizinki siyah saç daha kolay örneğin, benimki kadar açıcıyla işlem gören saça bile sağlık getirdi bu kür. Yağlı bakımlar kullanmayın bu arada...
canım çok güzel anlatmışsın 500 ml. şişeye bi tutumla çayı demliyoruz onu anladım ılıkkende duş sonrası döküyoruz durulamadan çıkıyoruz ama bu fışfış şişedekini ne yapıyoruz arada şaça mı sıkıyoruz ve ne kadar zamanla taze demlemek gerekiyo dolaba hazırlayıp koysak nasıl olur

Meraba bende sizin gibi çok caresizim 15 kiloya yakın kilo verdim ve ardından vitamin eksikliginden saçlarım döküldü doktora gittim vitamin haplsrı verdiler vitamin degerlerim düzeldi saclarım da düzeldi ama eskisi gibi degil hağla açık yerler var cildim yaglı vilt yapısına sahip yaptıgın bu ısirgan gerçekten ise yaradı mı?

kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))

bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.

birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :)))))))) :KK34::KK34::KK34:
Merhaba canımm çok eski konu farkındayım ama sana sormam gereken şeyler var ☺️ Şimdi ben bu ısırganı kullanıcam, aktardan kuru kıyılmış ısırgan aldım onunla yapıcam, duştan çıkacağım vakit saç diplerime döküp masaj yapıcam, bi de diyelim ki duş almadığım zaman temiz kuru saç diplerime sprey kutusuna koyup sıkıp yedirsem sorun olur mu bence bişey olmaz sen ne dersin lütfen cvb :110::dua:

Arkadaslar ben dogum yaptiktan sonra anormal dokulme yasadim ve resmen ara ara kellestim. At kuyrugu baglamam imkansizdi kellerimi kapatamiyordum. Sonra eczaneden habipoglu mu ne bi marka argan yagli şampuan aldim kahverengi bir kutusu var. Simdi hep yeni saclar cikti. Tabi uzayana kadar sıkıntı biraz yeni cikanlar kucuk kucuk dikilip kaliyor ama olsun cikti ya onlar da uzar nasil olsa.

Ben de konuya devam edeyim dedim :D Kızlar Saç dökülmesine karşı c vitamini serumu önerisi okudum. Almayı düşünüyorum.. Fikri olannnn

tabiki canım önce kan tahlillerine baktırmak gerekiyor. temiz çıktığı takdirde mevsimsel veya kullandığımız ilaç vb. şeylerden kaynaklanabilir. mesela roaccutan acnetrent zoratenın gibi 6 aylık cilt için kullanılan ilaçlar var bunlar aşırı miktarda vücuda A vitamini yüklüyor .doktorlar hatta bu ilaçları verirken a vitamini içeren şeyler tüketmemeye dikkat et der çünkü fazlası saç dökülmesine sebep oluyor. kişinin kendini iyi tanıması lazım dökülmenın sebebini bulması lazım:)
Merhaba bende acnetrent kullandım 6 ay ama bitireli 1 yılı geçti hala saç dökülmesi durmadı ama önemlisi saçlarım çok kuruduya mahvoldu tiftik tetik duruyor ne yaman gerekir kan tahlilerimde hiç birşey çıkmıyor nolur yardımcı olun bana

Back