Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
buse sen şimdi biraz suya ısırgan otunu koyup kaynatıyosun öyle mi??sonra ısırganları süzüp onun suyuyla saçını yıkıyosun doğru mu anladım cnm?
bende başlamak istiyorumda...

canım ketılda suyu kaynatıyorum sonra kaynamış suyu bır kaba alıyorum . sonra kafama göre 2 3 tutam kadar atıp rengını vermesını beklıyorum. ne kadar suya ne kadar ot dıye sormuslar goz kararı yapıyorum yanı su yesıl oluyor:) ortalama 1 bardak suya 1 tutam kadar gıbı bsy

2.haftam gözle görülür bi değişiklik yok ama zaten erkende farkındayım hala devam ediyorum gün aşırı banyo yapıyorum her defasında uyguluyorum çok az uzama oldu sanki oda iyi oldu tabi ama içmeye nedense fırsatım olmuyo içsem daha iyi olur diye düşünüyorum
2bardak suya yapıyorum bende 2banyoda yetiyo ama biraz fazla koyuyorum galiba koyu yeşil oluyo başlayan yok mu ya değişiklikleri yazın

Busecim,
Bir şey sorucam. Sen bu uygulamayı yaptıktan ne kadar sonra sonuçları görmeye başladın canım?

Busecim,
Bir şey sorucam. Sen bu uygulamayı yaptıktan ne kadar sonra sonuçları görmeye başladın canım?

benım saçlarımın dökülmesi ilk haftada durmuştu. ama beslenmemide düzene soktum tabi. 3 ay sonra kadar yenı saçların çıktgını farkettım. sonra bir baktım aşırı bir saç çıkması var başımda vayy işe yaradı dedim:) 1 seneye yakın bir zamandır her yıkamamda olmasada fırsat buldukça yapıyorum .

Sağol busecim :)

ben bu saydıklarının çoğunu hergün yiyorum ama yine de sağlıksız saçlarımm var

bir seferda yaptıgımız ısırganlı suyu kaç gün kullanabiliyoruz peki?
mesela 2 bardak yapıp 2 hafta bozdolabında saklayabilir miyiz?

Son düzenleme:
benim bildigim kadariyla bir bitkiyi yada sebzeyi hasladigimizda vitaminini suya birakir ve o su bekletilirse belli bi sure sonra vitamini kacar... o yuzden her yikamada yeni isirgan suyu hazirlanmasi gerekir bence:))

çook teşekkür ederim busecim faydasını görürsem duacın olucam inşallah canım

kızlar benimde saçlarım çok dökülüyo ve saç derimde yaralar çıkıyordu.yaklaşık 2 sene önce hem yaralara bakım yapmak hemde saçlarımın kendini toparlaması adına saçlarımı kazıttım 2 senede anca omuzlarıma geldi yaralarımda geçmedi zaten boşuna saçlarımdan oldum.şimdi de aşırı dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum.busecim şimdi senin yazını görünce bende çok umutlandım hemen denicem çok heyecanlıyım yaaa :) çok teşekkürler paylaşımın için

Bende basladim isirgan suyuna ve gercekten dökülmenin azaldigini farkettim, gerci benim
Cok dökülmüyordu, saclarimda cok ve gür ama
Yinede azalmamasi icin uyguluyorum fazla sactan zarar gelmez :)
Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu sorundan..

Meraba busecim, Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. Benimde sana bir sorum olacak.. Isırgan otu şampuanı kullansam aynı sonucu alırmıyım? :26:

benim saçlarda çok dökülüyordu. arkadaşım bana bir doktorun tavsiyesini önerdi. 200 ml dalin bebek şampuanına 10 adet doğum kontrol hapı toz haline getirip karıştırıyoruz. banyo yaparken de şampuan vucudumuza değmeyecek şekilde kafamızı eğip saçımızı yıkıyoruz.çünkü hapta erkeklik hormonu olduğu için vucuda değerse kıllanma yapabilir. bende işe yaradı ben çok memnunum. her hangi bir hap olabilir ama benim kullandığım hap desolett. başka bir arkadaşım farklı bir hapla yaptı pek sonuç alamadı.

Meraba busecim, Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. Benimde sana bir sorum olacak.. Isırgan otu şampuanı kullansam aynı sonucu alırmıyım? :26:

Canım ısırgan otu sampuanı da faydalı olabilir ama direk kendisini sürmek gibi olmaz bence. Ya da ikisinizde yapmak lazım. Isırganlı sampuan da özü oluyor onun yerine kendisini sür tam etki etsin:)

ben bu saydıklarının çoğunu hergün yiyorum ama yine de sağlıksız saçlarımm var

Tatlım sacını cinsine gore maske uygulayabilirsin haftada 1 sefer. Mşela benim cildim ve saclarım kuru bende bazen ballı su yapıyorum sacıma bazen parlasın diye sirke lı su yapıyorum. Sende sacına uygun doğal birşey yap bence . Ben lisedeyken hep badem yağı süreydim saçlarıma cok güzel parladı şimdi useniyorum biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…