Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçı sertleştrmiyor değil mi ısırgan suyu?
canım ben artık her yıkamam da ısırgan suyunu yapmayı alışkanlık haline getirdim. ama ilk haftada bile saçlarımın dökülmesini durdurmuştu nasıl üzülüyordum bir bilsen. daha önce hiç bu kadar saç çıkmamıştı başımda resmen tutam tutam saçlar büyüyor onları gördükçe çok mutlu oluyorum. zaten gür saçlarım vardı ama daha da gür olması hoşuma gider:) ben ki saçıma her yöntemi denemiş biri olarak saç için en önemli şeyin ısırgan oldugunu biliyorum.
bir insanlar saçlarını çok hızlı uzatmaya çalışıyorlar ama bunu ne kadar doğru olduğu tartışılır. yani örnek vereyim bir arkadaşım sinemaki kürü ile saçlarını hızlı bir şekilde uzattı ama yeni uzayan saçlar daha ince uzadılar yanı saçın uzama süresiyle oynuyorsun. bırakın saçlarınız sağlıklı güçlü olsun illaki uzayacak sonuçta. önceden de dediğim gibi saça en iyi gelen yağlarda badem ve zeytinyağı dır. önününze gelen her şeyi denemeyin saçınıza yok yılanmış jojobaymış falan bildiğiniz şeyden şaşmayın derim. zaten bu iki yağda istediğiniz herseyde var badem saç tellerini kalınlaştırır zeytinyagıda saç diplerini uyarır ve yenı saç çıkmasını sağlar. ikiside saçı ayrı besler. ki bunlar kolay elde edilebilen yağlar. diğer yağların orjinal oldugu konusunda da şahsen hemfikir değilim.
ısırganlı suyun yaklaşık 1 ay da saçlarımı çıkardığını gördüm. hem yapılışıda çok kolay suyu kaynatıp bi tutam kadar atıyorum onu fısfıslı bir şişeye dolduruyorum hem de sürmesi de çok kolay oluyor. ısırgan çayı içen kişilerinde saçlarının çok güzel oldugunu biliyorum. yalnız sadece içine limon sıkarak için şeker ilave etmeyin. birde saçı doğal şampuanlarla yıkayın. saçı sert yapan sampuan saça iyi gelen şampuandır. zaten bir süre sonra saçlarınız alışıyor.
sen saçlarım doğuştan seyrek demişsin sarımsak ta deneyebilirsin ama kokusu için bir fikrim yok birkere yapmıştım ne yaptıysam çıkmamıştı kokusu. sarımsak alırkende öyle dana gibi olanlarından alma tabi:) minik doğal olanlarından al ki bir işe yarasın canım. öpüyorum çok :)
:) Öncelikle teşekkür ediyorum samimiyetle verdiğiniz cevap için..
Mesajınızı okuyunca aklıma şey takıldı.. Ne kadar suya ne kadar ısırgan koyacağız? Bir ölçüsü var mı..
Bir de ısırganı sürdükten sonra saçımızı ayrıca durulamamız gerekiyor mu, yoksa saçta kalması mı daha faydalı..
Böyle üst üste sorarak fazla oluyorum, farkındayım ama.. Saç konusunda tavsiyelere ciddi ihtiyacım var, anlayışınıza sığınıyorum..
Tekrar teşekkürler ilginize, sevgiller çok.. =)
kızlar, hamileyken ısırgan suyunu saça uygulasak zararı olur mu? lütfen bilen varsa cevap yazsın. saçlarım çook dökülüyo