Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bu renk yaptırıcam nasıl?

gizem canımcım saçların hafif dalgalıysa(jöle kullanıyorsan) yada fönlü kullanacaksan tercih et bu rengi yada benim gibi topluyorsan,yoksa saçlar çok bakımsız gibi görünüyor bilgin olsun tatlım...bide bu modele röfle demiyorlar röfle malum aralarda nerden sarı çıktığı belli olmuyor,
bende gidip röfle demiştim ama kuaförüm röfle artık klişe oldu sana ........balyaj yapayım dedi ve bu model çıktı ortaya(... koyduğum yerde balyajın adı varda malesef ben hatırlamıyorum adını)...
giderken kuaföre yanında resim götür bunu istiyorum de direk röfle deme bence,sevgiler...

çok güzel olmuş beğendim doğal duruyoryerimseniben
bende bu tonlarda istiyorum aslında hep bu tonlarda kullandım:1closedeyes:
bu sefer biraz açayım diyorum ama cesaret edemiyorum:bbo:
sanırım gene bu tonlarda olacak:icecream::1hug:

haa buarada ben bu saça balyaj derim a.s
föfle yşilli sarılı bişi oluyor:1hug:
ama burada arkadaşlar hep röfle dedikleri için bende röfle dedim:1hug:
yoksa bunlar röfle değil hayal gözlü dediğin gibi.:icecream:
kuaföre gittiğimde de röfle yaptırcam demem balyaj yada gölge derim
aynen bu sonuç çıkar ortayayerimseniben

bide sarıların rengi platine yakın diye belirt,bal sarı olmasın,yada deminde sölediğim gibi sen resim götür yanında garanti olsun...

balyaj yaptırmaktan çok korkan var
korkmayın arkadaşlar hiç bişi olmaz ben yıllardır yaptırıyorum ama kuaför seçimi çok iyi olmalı.bir keresinde dandini bi kuaföre gittim saçımı lastik gibi yaptı yaktı iğrenç oldu.:mymeka::mymeka:ama son 3 yıldır gittiğim kuaför var istanbulda anneme gittikçe ona giderim hiç saçımı başımı yakmadı valla.süpeer yapıyor saçımı.burda da ankarada da buldum demiştim zatii oda güzel bir kuaför belkide ona giderim bakalım daha belli değil nerde yaptıracağım.:uhm:foto ekliyeceğim kızlar bekleyyiiinn
a.s.​

bide sarıların rengi platine yakın diye belirt,bal sarı olmasın,yada deminde sölediğim gibi sen resim götür yanında garanti olsun...

canım ya neden sen bal sarısı olmasın dedın bak sımdı( bene 2 hafta sora kuafre gıdıp rofle seklınde degılde dırek boyayla aralara attırıcam herkes bal rengı guzel olur dıyodu kafam karıstı yaaa bu nasıl bı renk elınde fotosu olan varsa koyabılırmı??fisfisfis

walla moralım cok bozuk koymıyım sımdı ...bısey sorcam ben sadece aralara balyaj attırdım platın ...sacımı tekrar boyarsam yıpranırmı ki

aaa yıpranır tabiki rengimi açık oldu canım
eğer rengi açık olduysa cila attırabilirsin o bir ton koyulaştırır
eğer boya yaparsan yanar allah korusun 2 -3 ay beklemen gerek boya için
bide bişi socam kaça yaptırdın saçın uzunmu

cnm acık olmadı...altındakı renk kızıl duruyo resmen..kızılın ustune platın dusun aynı ole ıste..saclarım uzun 45'e yaptırdım..yapılan bısı de yok zaten kumraldı sacım kullu kumral..aralara platın atıldı sadece..

hıım çok uyguna yapmışlar.demekki kaliteli boya kullanmamış
benim saçım ensemden az aşağı 130 ytl istedi valla pazarlık yaptım 100 ytl ye indi.ama süper yapıyor işinin ehli.orada yapılan bayanların saçlarınıda gördüm mükemmel.kuaför seçimi çok önemli.saçını böyle kullan bir süre sonra doğallaşır sık sık yıkaki çabucak rengi otursun yerine.

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bence morelini bozma çünkü bende boyatmştım ilk etapta bende beğenmemiştim fakat bi süre sonra saç yerine oturuyo..................

evet ya ucuz yenı acılan bıryer musterı cekmek ıcın buyuk ıhtımal..bende ucuzluguna kandım..haklısın hergun yıkıyım 20 gun sonrada boyarım artık..

hayır 20 gün çok erken bekle azcık en az 2 ay beklemelisin yoksa saçların çok kötü olur
istersen bir kuaföre sor o daha iyi anlatır
umudum01 hşgeldin canım sende.sende yeni mi yaptıracaksın saçını kııı.:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…