• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bu renk yaptırıcam nasıl?

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bence morelini bozma çünkü bende boyatmştım ilk etapta bende beğenmemiştim fakat bi süre sonra saç yerine oturuyo..................
belkıde sonradan gozum alısır ..umarımda ole olur..bu arada hosgeldın aramıza a.s.

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm yaaaa çok sıcaksınız......ben çikolatanın üzerine onun biton açığı bal sarısı yaptırmıştım ilk gördüğmde bende beğenmedim fakat zamanla oturdu şimdi tekrar değişiklik yapmak istiyorum

anladım canım yapınca bizimle paylaşısan seviniriz:icecream:
bende yaptıracam ama şuan da değil.ist gidicem orda yaptırıcam annemler orda oturuyor benimde yıllardır gittiğim kuaför var. yapınca sizinle paylaşırım.haziran sonu gidicem.kızlar ben kaçtım öpüyorum siziiiŞenizŞeniz

Bu sene düz renkler moda, röfle falan pek moda degil bu sene.
Gerci yakisan modadir ya, oda baska:)))

Ama bence röfle insani daha yasli gsöteriyor,
ve yaslandikca acik renk kullanmak daha güzel, gencken yapin canli canli kahve siyah vs. ler.yerimseniben

Bende bi ara yaptiriyordum moda ya, nekadar yakistigini söyleselerde, bence düz renkler daha canli duruyor, zaaten acik tenliyim birde acik sac hos durmuyor bence.

Haaa birde sunu söylim bence iyi veya kötü kuaförün ,
pahali veya uygun fiyatla hic alakasi yok.

Izmirde cok iyi kuaföre yaptircaktim adam resmen 400ytl istedi, herzaman gittigim yer, adamin kesimi ve fönü süperrrr, ama boya yani röfle konusunda benim hic hosuma gitmiyor.
Utanmadan diyor ki aslinda 700-800ytl ye yaparim da sana 400 olsun, dedim hadi be ordan okadar para vermem ben, ne bu ya, orealin kilosu kac kurus???
Neyse anlastik bi fiyata, o gün fönlü falan ciktim ya kuaförden, herkes woww cok güzel falan dedi.
Ertesi gün bi yikadim, aman allahim kuzu gibi olmus sacim, yanmis, berbat olmus.
Amaaa ne bedua ettim hala ediyorum, ne ugrastim sacimin yerine gelmesi icin,
heme üzerine boya attirdim, sari daha kuru ve kötü gözüküyordu,
kahve en azindan bir parlaklik verdi.
Yani baya ugrastim sacimin kendine gelmesi icin,
diyecegim su ki,
fiyatla alakali degil yani,
haaa adamin mutfakda ne ürün kullandigida belli degil, önde wella zarrt zurrt reklam yaparlarda, arkada ne kullanirlar bilmeyiz.
BU kuaförde cok iyi kuaför güya, yani.
Sonra diger gittigim kuaförlerde dedi, bu resmen chin malli kullanmis sana.
Onun icin dikkat edin arkadaslar, her yerde artik hile yapiliyor.

Valla ben yaptırdım 2 ay önce röflemi 150.00 YTL verdim
Ama Oryalle açmadılar saçımı Platinum denilen bir malzemeydi yalnış hatırlamıyorsam
Platin yaptırdım röflemi kalan kısımlarıda kendi rengime boyadı şimdi diplerim çıktı ama dip boya yaptırmayı düşünmüyorum çünkü böyle daha hoş duruyor açık tenli olduğumdan diplerim çok sarı olunca ruslara benzetiyorlar benibenneyaptımki

Aaa bu arada saçımı yapan kuaföre ilk defa gitmiştim işim bitip çıkarken bundan sonraki röfleni başka biryerde yaptırmak istersen kuaförüne asla oryal kullanmamasını söyle mutlaka platinum kullansın dedi.

Ayrıca saçımda 3 farklı renk ve altında da eskiden kalmış röfle vardı saçlarım hiç yanmadı:1rolleyes:

ya arkadaslar lutfen bende bagcılar bakırkoy cıvarlarında ıyı bı kuafor ıstıyorum lutfen yardım edın ya fıyatıa bıraz uygun olursa ıyı olur:))

Busejik, ben hemen yani 2 hafta icinde bi boya attirdim cünkü o röfleler ayni kuzu gibi duruyordu, boya attirinca o asiri kuruluk kapandi biraz parlaklik geldi.
Sonra baya bi boyatmadim.

pelıncıkk sacların cok gusel olmus ya tam benm ıstedgım renkte yenımı yaptırdın arkdslar rofle yaptıranlar resımlerınızı beklıyoruz... yerimseniben

hoys4lp0.jpg

kızlar bu renk nasıl
böle yaptırmaya karar verdim.gülben ergenin saçından vazcaydım
nasıl:)

pelin saçların çok hoş olmuş benim istediğim renklerden biri güle güle kullanmanı diliyorum:)peki daha önceki saçın ne renkti hangi açıcı kullnadılar biliyor musun :)))

cnm iddialı derken daha bakım isteyen bir saç ama çok iddialı bir renk değil bence çünkü artık herkes öyle:)
ama evet o daha doğal hele yıkadıkça renkler birbirine karışıp sanki güneşten açılmış gibi bir görüntü de verebilir hangisi daha içine siniyorsa cnm iyi düşün

evet cnm:)loreal platinium çok iyi sanırım bu konuda tabi diğer iyi açıcılar da var oryalle açmamaışlardır diye düşünüyorum:) çok güzel bir tonmuş cnm bakır kumral da hoş bir renk moda renkler açık tenli isen onu da kullanabilirsin evet çikolata kahve kızıl kahvedir:)

merhaba kızlar birşey sorucam,gülben ergenin saş rengi tam olarak nedir,bilen biri bana yardımcı olabilir mi a.s.

bana o sıcak bir sarı tonu gibi sanki açık saman sarısı ya da altın sarısı gibi bir röfle tonu açık olan yerler ama tam incelemedim bence gülben ergene daha koyu saç daha yakışıyor daha koyu sarı balyaj yad a koyu karamel gibi renkler daha yakışıyor ona thalia gibi

bana o sıcak bir sarı tonu gibi sanki açık saman sarısı ya da altın sarısı gibi bir röfle tonu açık olan yerler ama tam incelemedim bence gülben ergene daha koyu saç daha yakışıyor daha koyu sarı balyaj yad a koyu karamel gibi renkler daha yakışıyor ona thalia gibi

bir arkadaşım saçını gülbenin şu anki rengine boyatmak istiyor ama rengin tam olarak ne olduğunu çıkaramadık,tek renk değil,röfle ya da balyaj mı var saçında rengi nedir karar veremedik bir türlü :çok üzgünüm:

Back