• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bu renk yaptırıcam nasıl?

Arkadaşlar Bende Gulben Ergenin Saç Rengini çok Begendim Muhteşem Olmuş Bende Yaptirmayi Duşünüyorum Nasil Olur Acaba Beyaz Tenliyim Yakişirmi Yakişmazmi Tereddüttekaltim Lutfen Yardim Yazarsaniz Sevinirim

Gizemcim eğer sürekli fönlü kullanabileceksen yaptır derim,çünkü bu rengi yıllardır bir arkadaşım kullanıyor,fönsüz hiç de hoş durmuyor...

canım benim saçlarım düz zaten nesine fön çektiriyim:sm_confused:
ben ilk defa yaptırmıyorum.:icecream:daha önceki yıllarda gölge attırrdım daha doğal bir görüntü için.ama şimdi böle istedim bir ton açığı.föne gerek duymuyorum bena.s.

Arkadaşlar Bende Gulben Ergenin Saç Rengini çok Begendim Muhteşem Olmuş Bende Yaptirmayi Duşünüyorum Nasil Olur Acaba Beyaz Tenliyim Yakişirmi Yakişmazmi Tereddüttekaltim Lutfen Yardim Yazarsaniz Sevinirim

beyaz tenliysen yakışır bacım:1hug:
hemde süper oluryerimseniben
değişiklik olur senin içindejeyyar
bende değişiklik istedim böle yaptırmaya karar verdim:icecream:
atın 15 inde yaptırıcama.s
koyarım fotomu kızlaaarrrr:teytey::teytey:

sarı saç çok bakım istiyo bende yaptırdım we en sonunda artık boya gibi oluyo ama yinede sende dene:)

ben yıllardır sarı kullandım gölgeli ama kendi doğal saçımın üstüne gölge attırrıdım:sm_confused:.hiiiç sorun yaşamadım ben.arkadaşlarım, çevrem çok beğenirler.:sm_cool:bu yıl tek tenk kullandım ama sarıya alışık olduğumdan vazgeçemiyorum bacııımmmyerimseniben
ne fönleme derdi ne bişey hiç bir sorunum yoktuyerimseniben

Arkadaşım benim
röfleli saçlarımda bunlar fikrin olsun die koyuyorum

nksd0.th.png

bunu az sarı yaptırmıştım pek begenmemiştim
bu da son hali daha bir sevdim

bvsg3.th.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan saçımda yağ bakımı var eminim bu şekilde görmek istemezsin:dance: şölee güzel bi süslediğim en kısa zamanda koyarım tatlım:1hug:

cnm beklıyoruz bende oyle bşiler dusnuyorum onden arkadan koy bakalım gulegule kullan ıstedgın gıbı olmus ne mutluyerimseniben sımdı gulben ergenın sacı daha sarı bebek sarısı gıbı yapmıs sanırım oda yakısmıs:icecream:

Resmi görünce korktum :)
Saçların gerçekten çok güzel olmuş..
Ama ben bıktım artık röfleden falan sarı saçtan nefret ediyorum, bizim Türk kadınlarının merağıda neyse bu sarıya, röfleye, tabi bende yaptırdım zamanında:)
Benim doğal rengim kumral ama şu an saçım karamel ve ben doğal rengime kalıcı olarak dönmek istiyorum.
Fakat doğal renginde boyasam yine akıpta aynı şey olurmu? Yoksa kendi saç rengimle kaybolurmu?
Yardım edin arkadaşlar...yoksa senelrce saçın dönmesinimi beklicem:(

Merhaba Canım;
Ben geçen yaz temmuz ayında röfle yaptırdım ve çok güzel oldu..
Saçım zaten koyu sarı tonlarındaydı;9 ay boyunca boyatmadım ve inan hala saçım bakımlı ve röfleli durdu hatta dipten gelen kendi saçlarım artık sarı çıkmaya başladı..
Kesinlikle tavsiye ederim bakım da yapmadan güzel duruyor herkeste..
Bu da benim 4 ay önceki saçım(6 aydır boyanmamış röflem)
Yeniden boyattım bir ay önce açık renk saçı olan herkese tavsiye edebilirim...a.s.a.s.
burcumscoobyyy7.jpg

gercekten cok guzelmıs roflenız tam olarak taban rengini ve roflenın tonunu yazabılırmısınız , cok guzel duruyo boyle olcagını bılsem yapıcam ama nasıl anlatcam bunu kuaforume bılmem..

tşk ederim .. aksi bir sey olmazsa prş gunu yaptırcam rengını arastırıyordum bu sıteden..kafam karısmıstı ama sızın roflenzıde karar kıldım bakalım nasıl olcak ..

Bence de orijinal rengine boyadıktan sonra serbest bırakman en mantıklısı en azından aradaki fark diğerleri gibi aşikar olmaz.CADIARZU
Saçımda çok büyük değişiklik olmadı,zaten açık renkliydi, o yüzden bir anda sarışın olmadım:dance:..Herkes kendinde olmayanı ister mantığı ile insanlar zıttını yapıyor kendilerinde ne varsa,üstelik bizim Türk erkeklerinin sarı saç beğeniyor olmaları da Türk bayanların sarıya meyilinin sebeplerinden..Hani kıvırcık olan düz saç ister düz olan kıvırcık ister ya,öyle bir şey..
Bu arada kendi rengine dönmeni takdir ettima.s Uğraş gerektirmeyen en güzeli dedim ya bende 9 ayda bir boyatıyorum sürekli kuaförle işim yok vallahi en rahatı canımcımma.s.

Çok saol cevabın için, evet bende saçımı yıpratmak istemiyorum artık boyamanın bi sonu yok, bide beyazlar çıktımı daha fena olucak.
Orijinal rengi de açma yaparmıki zamanla??

gülben ergenin şu anki saçına bayıldım yerimsenibenböyle yaptırmaya karar verdim
ankarada güzel bi kuaför buldum.güzel ürünler kullanıyor loreal kullandığı ürüne çok dikkat ederim.gidip böyle yaptırıcam bu röfle oluyor sanırımbenneyaptımki​
29052008007sx9.jpg

evet bu güzelmişyerimseniben
benim saçımda böle,1,5 yıldır falan böle kullanıyorum çok hoşuma gidiyor bu renk,a.s
benim kuaförüm bitane,ne renk istesem cuk diye yapıyor saçıma olursa olur olmazsa olmaz der,olmaz dediğinizde hayatta ölsem gebersem yapmaz:mymeka:
öpüldünüzŞeniz

Back