- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
sarı saç çok bakım istiyo bende yaptırdım we en sonunda artık boya gibi oluyo ama yinede sende dene:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizemcim eğer sürekli fönlü kullanabileceksen yaptır derim,çünkü bu rengi yıllardır bir arkadaşım kullanıyor,fönsüz hiç de hoş durmuyor...
Arkadaşlar Bende Gulben Ergenin Saç Rengini çok Begendim Muhteşem Olmuş Bende Yaptirmayi Duşünüyorum Nasil Olur Acaba Beyaz Tenliyim Yakişirmi Yakişmazmi Tereddüttekaltim Lutfen Yardim Yazarsaniz Sevinirim
sarı saç çok bakım istiyo bende yaptırdım we en sonunda artık boya gibi oluyo ama yinede sende dene:)
tenim açık renk yakışacağına inanıyorum ama çokmu iddalı
şuan saçımda yağ bakımı var eminim bu şekilde görmek istemezsin:dance: şölee güzel bi süslediğim en kısa zamanda koyarım tatlım:1hug:
gercekten cok guzelmıs roflenız tam olarak taban rengini ve roflenın tonunu yazabılırmısınız , cok guzel duruyo boyle olcagını bılsem yapıcam ama nasıl anlatcam bunu kuaforume bılmem..Merhaba Canım;
Ben geçen yaz temmuz ayında röfle yaptırdım ve çok güzel oldu..
Saçım zaten koyu sarı tonlarındaydı;9 ay boyunca boyatmadım ve inan hala saçım bakımlı ve röfleli durdu hatta dipten gelen kendi saçlarım artık sarı çıkmaya başladı..
Kesinlikle tavsiye ederim bakım da yapmadan güzel duruyor herkeste..
Bu da benim 4 ay önceki saçım(6 aydır boyanmamış röflem)
Yeniden boyattım bir ay önce açık renk saçı olan herkese tavsiye edebilirim...a.s.a.s.
Bence de orijinal rengine boyadıktan sonra serbest bırakman en mantıklısı en azından aradaki fark diğerleri gibi aşikar olmaz.CADIARZU
Saçımda çok büyük değişiklik olmadı,zaten açık renkliydi, o yüzden bir anda sarışın olmadım:dance:..Herkes kendinde olmayanı ister mantığı ile insanlar zıttını yapıyor kendilerinde ne varsa,üstelik bizim Türk erkeklerinin sarı saç beğeniyor olmaları da Türk bayanların sarıya meyilinin sebeplerinden..Hani kıvırcık olan düz saç ister düz olan kıvırcık ister ya,öyle bir şey..
Bu arada kendi rengine dönmeni takdir ettima.s Uğraş gerektirmeyen en güzeli dedim ya bende 9 ayda bir boyatıyorum sürekli kuaförle işim yok vallahi en rahatı canımcımma.s.
gülben ergenin şu anki saçına bayıldım yerimsenibenböyle yaptırmaya karar verdim
ankarada güzel bi kuaför buldum.güzel ürünler kullanıyor loreal kullandığı ürüne çok dikkat ederim.gidip böyle yaptırıcam bu röfle oluyor sanırımbenneyaptımki