arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.Şu iki gündür 2 saat uyumamısımdır nedeni ise şu; yasım 23 ben 22 yaşına kadar hic saclarımı boyamadım kızlar evet saka gibi gelebilir cogunuza ama manyak bir abi oldugu icin basımda :)dogal sac rengim acık kumral sarıya yakın birsey, su 7-8 aydır acık kahveye falan boyuyordum. palette kullandım.2 hafta önce saclarımı koleston acık kahve ile boyadım kızıllıkları farkettim 2 gün öncede koleston küllü kahve kullandım. neyse duruladım yattım falan.Sabah bir uyandım :S beyaz yastık siyah siyah bune ya dedim. ya tutam tutam saclar kopmus.avcunuz sacla dolar o kadar yani. cıglık cıglıga yataktan kalktım. saclarımı yıkadım falan. saclarımıda aldım dogru kuafore koştum ama ne koştum gözler şiş miş aglamaklı neyse kuafore durumu anlattım dedim böyle böyle saca baktılar benim sacıma baktılar iki kuaforün dedigini söylüyorum size . bu senin sacın olamaz biri saka yapmıstır sana . yahu dedim o imkansız benim sacım bu. yok diyorlar. sacın kopmamıs . deride soyulma v.s yok sacın yanmamıs diyorlar. saka yapmıs biri diyorlar. ay dedim cinler periler mi saka yaptı of dedim cıktım.acemileremi denk geldik ne.en yakın diye oraya gittim sonra eve geldim dahada dısarı cıkamadım gözler kan canagı suan sacta kopma falan olmuyor ama sanki fazla dökülme oluyor