• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım yandı, yardım edin:(

Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok guzel seyler onermissiniz. Kendi basinizdan gecen benzer hikayeleri ve nasil duzelttiginizi yazmissiniz hepimiz aile gibiyiz burda cok seviyorum bu kadin birligini.
Ben sacimi dun baska bir kuafore 4 parmak falan kestirdim(birden kestirmeye kiyamadim) her iki ayda bir uzadikca 3 4 parmak kestirmeyi dusunuyorum. Hindistancevizi yagi aldim onu kullanmaya basladim bir de kendim icin vitamin takviyesi aldim.
Sirkeli suyu denedim durulama suyunda ilk kullanista bile lastikligi azalttigini fark ettim umarim zamanla daha iyi gelir.
Mesajlarda bir iki dogal urun oneren arkadas olmus sagolsunlar onlari da arastiricam. Kullanirsam ve iyi telirse mutlaka sizlere de soylucem, ki benzer duruma dusen arkadaslar olursa deneyimlerimizden faydalansinlar.
Ancak yanmis sacin duzelmiceginin farkindayim simdi yaptigim her sey sadece biraz daha iyi gorunmesi ve hizli uzamasi icin.

Eyvah eyvah benim saclar kuru, cok yaglanmiyor, heralde 1 hafta yikamazsam anca yaglanir :KK43: 3 4 parmak kestirdim daha fazlasina cesaret edemedim tabi. Uzadikca kestirmeyi dusunuyorum bir de dogal urunleri kullanayim diyordum ama ise yaramaz diyorsunuz :KK43:
Canım kullanma bak kimyasal yanma çok farklı bir şeydir kürle şununla bununla yağla otla düzelmez yani ayrıca iki sene kimyanın tam içinde bulunmuş biri olarak söylüyorum sana bunları inanma kimseye hiçbir kuaföre ürün satıcısına dünyaca ünlülerin bile yarısının saçı kaynak ek saç saçları düzelten bir şey olsa en başta onlar yapmaz mı o zenginliğin içinde ? Ha şunu yapabilirsin saçını uzatacak kürler ürünler uygula birden değil azar azar kestir gözüne gelmez kestirdiğin böyle yaparsan

Öncelikle çok geçmiş olsun. Saçlarına zeytinyağı sür herbanyodan önce ben yarım çay bardağı zeytinyağını biraz sıcak suyun içinde bekliyorum ılık olunca saçıma sürüp ne kadar vaktim varsa bekliyorum bazen 10dk bazen 1 saat vaktime göre sonrada kesinlikle kayısı yağı diyorum mükemmel bir nimet yani saçımı kuruttuktan sonra elime döküp saçlarıma sürüyorum ama ikisini aynı akşam sürme biraz sönük oluyor saçlar denemeni tavsiye ederim inşallah ipek gibi saçlara kavuşursun

3 saat ne demek yuh!! Ben olsam o kadini rezil ederdm 2 kurus para kazancam diye sacini yakmis o sac kestirmeden duzelmez heray brz brz kestir ancak 1 yila belki toparlar

Bak benimde saçlarım tuhaf bi şe olmuştu incelmişti çok kopuyordu boyadan dolayın boyayı ilk defa yapmıştım baktım çok dökülmeye devam ediyor üstüne kına yaktım kına saçı kalın telli yapıyor tavsiye ediyorum kınadan sonra dökülmez oldu birde en dogal yöntem kına ama hint kınası degil bildigimiz kına 1 ay çok kokar sürekli yıkarsan o koku gider sürekli dedigim temiz olacak çyle hergün degil tabi zaten saç yıpranmış bikaç güne bir . Bence kına denemelisin bird ekına saçı besleyen çok güçlü birşey ben boyadan önce uzub yıllar her sene kına yakardım birde boya deneyim dedim aldım nasibimi tekrar kına yaktım sorun çözüldü kına yaomadan önce saçlarım sütyen arkası hizasındanydı 2 sene olacak kına yapalı saçlarım belimi geçiyor birde uçlarından geçtigimiz sene kasımda kestirmiştim düz görünsün diye aldırmıştım geri uzadı . 4 cm kadar kesildi 10 cm den fazla uzadı diyebilirim.

Back