• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım yandı, yardım edin:(

yılan yağı ylang ylang yağı tatlı badem yağı çam terabenti zeytin yağ sarmısak e vitamini bepanten gibi bi kaç vitaminide karıştırıp her hafta saçına sür biraz sabırlı olman gerekir saçların kendine gelecektir.Geçmiş olsun

Oriel 3 saat saçta kalır mı? Ne kadar bilinçsiz bir kuaförmüş o yahu? Onun suçu olduğu için toparlamak da onun görevi. Özel bakımlarla toparlasın saçı densiz! Ben evde kendim açıyorum. En koyu olduğu zamanlarda bile 40 dakikadan fazla bekletilmez. Aşama aşama açılır yani, birden değil. Kaldı ki sizin saçınız zaten koyu bir renk değilmiş. Yerinizde olsam ensesine çöker, saçlarımı onun toparlamasını isterdim.

Oriel mi kaldı ya artık ne biçim kuaförmüş o.
Olaplex ile açıyor artık kuaförler ve hiç de zarar vermiyorlar saça.
Tazminat davasına kadar gider bu sorumsuzluk.
Acil saç kurtarma setleri var google a yazınca çıkar onlardan temin edin mutlaka derim ben.

Senin gene 3 saatmış benim 5 falandı heralde saçımdakini sıyırdı sıyırdı tekrar sürdü sarı olmadı bakır oldu dur az da keselim dedi beldeki saçı omuz hizama kadar kesti bir de bana az yıprandı diye loreal expert serisini sattı basiretim baglandi heralde yıkmadım orayı 2 sene de toparladım saçımı bakım bi yere kadar ben uzadıkça kestirdim cabuk uzasın diye biotin çinko demir desteği aldım sürdugum bal yumurta yağ ile afrika doyardı

ben şok sen nasıl susmuşsun :D valla çok şaşkınım. senden dava falan beklerdim :D

ben şok sen nasıl susmuşsun :KK70: valla çok şaşkınım. senden dava falan beklerdim :KK70:

Kuaförden çıkarma fönlü kremalı güzeldi nispeten ama ilk yıkamada o saçlar dolandı açamadım o kadar incelmiş ki saçlarım kalın telli olmasa kel kalırdım
Sonra bir daha hiç gitmedim oraya, saçla ilgili teknik şeyleri de bilmiyodum acici nedir ne kadar durmali gibi gibi

Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?
Öncelikle geçmiş olsun. Sanırım yavaş yavaş kestirmek dışında kalıcı bir çaresi yok. Maalesef kadın kuaförlerde ben bu tarz sorumsuzlukları çok görüyorum. Ama erkeklerin işlettiği kadın kuaförlerinde hiç böyle bir sorun yaşamadım.net Nedendir anlamıyorum başka bir müşterisi gelince kadınlar sizi unutuyor.

Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?
Keratin al

Eğer yüzünüze yakışacaksa kısacık kestirin. Yakışan kişilerde harika oluyor kısa kesim modeller. Bir daha o kuaförün kapısından dahi geçmeyin. Inşallah en kısa sürede düzelir saçlarınız.

Öncelikle geçmiş olsun aveda diye bir ürün var biraz pahalı ama içinde kimyasal bir ürün olmadığı için iyi geliyor ,netten sipariş verebilirsin . Mümkünse saçın düz kesim değilse kuaföre gitmek istemiyorsan uç kısımdan hafif hafif kes . Hiçbirini yapmazsanız hakiki zeytinyağı maskesi yapın .

Haftada 2 3 bakım yagı yapmalısın bekletmelisin.Düzleştirici kullanma Tabiki kopar gider.Bir de ıslakken tarama naylon gibi uzar ve kopar.Topuz falan idare et azcık.

Açıkçası benim kuaförüm de 3 saate yakın bekletiyor açılması için ama ara ara kontrol ediyor o sırada başka işler de yapıyor ama kopma olmadı hiç.Çünkü yıpranmasın diye düşük volümle giriyorum demişti.

Mecbur azar azar uçlarından Alman gerekiyor uzadıkça.

Arkadaslar hepinizde Allah razi olsun. Kisa sac bana yakismiyor ama her ay biraz biraz kestirmeye karar verdim sacimi. Baska turlu temelli kurtulamayacagim belli ki... hepiniz bir suru bakim onermissiniz hepsini not aldim arastirip bana en uygun olanlarini(tercihen organik olanlari) alicam. Bir sekilde toparlarim insallah saclarim kopmadan :(

Peki tepkiniz ne oldu ?

3 saat boyunca sürekli yıkamak istediğimi saçlarımın yanmasından korktuģmu söyleyip durdum. Huzursuz olduğum çok belliydi ama bi yandan da 5 senelik kuaforum oldugu için beni harcayacağını konduramıyodum. Zaten sürekli bana "oryal saçı kopartmaz merak etme, daha açılmamıştır turuncumsu olur yıkarsak bi daha o rengi döndüremeyiz" vs.. diyordu. Ama bunu derken gelip 1 kere bile saçımı kontrol etmedi, gelen musterileri çevirmemek için hepsini kabul edip onların fönleriyle vs uğraştı... saçlar yıkandıktan sonra bir güzel köpükleyip kremleyip fönlediği için o kadar da kötü durmuyordu kuafördeyken. Eve gelip duş alınca saçlarım hamur gibi olup, lastik gibi uzayınca anladım nasıl bir belaya bulaştığımı.... ertesi sabah hiç şekil veremediğim için gittim kuaföre "oryal yakmaz ki hayatım düzleştirici yakar sakın düzleştirme bu saçı elinde kalır" dedi... "abla sana yazıklar olsun, kaç yıllık kuaförsün böyle olcağını bile bile bu saçı bu hale getirdin sen de Allahından bul" dedim ve çıktım..

Ciddi oranda kestirerek başlayabilirsin. Yoksa kolay kolay yenilenmez.

E, C vitamin serumlu, hindistan cevizi yağlı maske yap haftada 2 sefer falan. Şampuanına da koyabilirsin hatta serumdan...

Düzleştirici kullanma. İllaki düzleştireceğim dersen fön çektir..

Bir de aynı serumdan içersen de faydası olur. İçten tedavi etmek amaçlı.

Çam terepentinin saçı besleyip çabuk uzattığı gerçeğini de unutma. Geçmiş olsun..

Back