• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım yandı, yardım edin:(

Öncelikle müsterih ol ve saçlarını kestir sonra da schwazrkopf bonacure’un acil kurtarma serisindeki şampuanı kremi maskeyi sıvı saç spreyini serumunu.. her şeyi al. İlk kullanmada bile etkisini göreceksin merak etme. Bir de gerçekten de saçlarını düzleştirme. Soğuk suyla yıka. Saçlarını kuruturken sıcak ayarda kurutma. Ha bir de saçlarını sık yıkama. Şampuan ne kadar besleyici olursa olsun saçı yıpratan bir şey. Saçların yağlanmıyorsa 2-3 güne bir yıka

Bir de saçlarına illa fön vs çektirmen gerekirse ısı koruyucu spreysiz asla çektirme. Ben toni&guy ınkini kullanmıştım. Bir de yine toni&guy’ın parlaklık veren bir serumu var ufak sarı bir şişede satılıyor gratislerde vs var. Onu da al

Arkadaslar hepinizde Allah razi olsun. Kisa sac bana yakismiyor ama her ay biraz biraz kestirmeye karar verdim sacimi. Baska turlu temelli kurtulamayacagim belli ki... hepiniz bir suru bakim onermissiniz hepsini not aldim arastirip bana en uygun olanlarini(tercihen organik olanlari) alicam. Bir sekilde toparlarim insallah saclarim kopmadan :KK43:
Size özelde yazdığım ürün organik bir ürün, birçok bakımyağına kreme para dökmeyin sadece onu alın yeterli, bir de saçınız ıslakken gliserin kullanın, bazı arkadaşlar çam terebentin tavsiye etmiş ama çam terebentin yanık saçlarda kullanılmaz, saçı daha çok kurutursunuz, çam terebentin sağlıklı saçın hızlı uzaması ve daha canlı görünmesi için kullanılır

Her ay düzenli olarak "başka bir kuaförde" kestir uçlarından, bir de burda saçlar için olan ürünler söylenmiş zaten benim tavsiyem de kendine de vitamin takviyesi yapman yönünde. Hergun fındık fıstık ceviz tüketmek ve beslenme alışkanlıklarını düzenleyip bol sıvı tüketimi hem cilde hem saca iyi gelir. Yeterli beslenince saçlar düzenli uzuyor o yanik saçlar kolay kolay düzelmez o yüzden uzatıp uzatıp kestirerek kurtulursun.

Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?
Oncelikle saclarini kestirmeni oneririm ve 6 ayda bir surekli uclarindan aldirman gerekli omun haricinde saclarini yikayip kuruttuktan sonra tatli badem yagi sur durulama kalsin sacinda

Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?
Hiçbir şekilde bakım yapmayacaksın asla yağ şu bu bitkisel şeyler saç maskesi asla asla şunu unutma yanan saçın geri dönüşü olmaz yanma kimyasal bir şey bunu iki üç yağ maske düzeltmez bunu sana bir kuaför olarak söylüyorum bak sakın inanma böyle boş şeylere saç botoxu yok keratin yüklemesi böyle bir şey yok zaten yıpranmış saçın daha da zarar verme saçını kurtarmanın tek yolu ya kestir ya da yıkama çok pis bir tavsiye kabul ediyorum ama saçını kirli tutabildiğin kadar tut yağlanabildiği kadar yağlansın o saçı ya makas ya da kendi yağı kurtarır bu şekilde kaç kişinin saçını kurtardım tahmin edemezsin canım dene kaybedeceğin hiçbir şey yok

Geçmiş olsun yanan saçın geri dönüşü yok maalesef ancak hızlı ve sağlıklı uzaması ve kötü görüntüsünün bir an önce geçmesi için yoğun bir bakım uygulamanda fayda var.. BC Bonacure hairtherapy serisinin yanı sıra sık sık Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin.

3 saat nasıl durdunuz? Başlarım senin yapacağın işe deyip kendiniz yıkayaydınız ya. Kuaför değil kasapmış çok sinir oldum kadına.

Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, tatlı badem yağı gibi yağları akşamdan sürün sabaha kadar saçınızda kalsın. Durulanmayan yağ olarak da argan yağı ve keratin yağını öneririm. Tuzsuz iyi bi şampuan kullanın. Saçlarınızı kurutmayın bile saç yumuşadıkça daha iyi bi hal alır en azından gelen saçınız da sağlıklı gelir. Bol sıvı tüketmeyi de ihmal etmeyin. Uzadıkça da kestirirseniz uçlardan 1 seneye toparlarsınız.

Üzmek gibi olmasın ama bakım makım yalan. Benimde saçlarımı yakmisti kuaför belimdeki saçlarımı omzumda kestirdim hâlâ yanık olan üst kısımdaki yerler haliyle kaldı oralara da ne yapsam duzelmedi uzadıkça kestirdim saçlarımı o şekilde düzeldi Allahtan çabuk uzayan bir saç yapim vardı...

doa kozmetikten keratin maskesi, watsonstan dax supergro alin. Haftada iki donusumlu uygulayın. Faydasını göreceksiniz. Benim de saçlarım yandi zamaminda. Dax resmen bir mucize. İlk kullnimda bile faydasini göreceksiniz. Ayrıca adam akilli bir yerde keratin bakimi da yaptırabilirsiniz.

Oriel mi kaldı ya artık ne biçim kuaförmüş o.
Olaplex ile açıyor artık kuaförler ve hiç de zarar vermiyorlar saça.
Tazminat davasına kadar gider bu sorumsuzluk.
Acil saç kurtarma setleri var google a yazınca çıkar onlardan temin edin mutlaka derim ben.
Olaplex’li bir işlem yaptırdınız mı siz?

Ben fazla düzleştirmekten yakmıştım saçımı. Uzaması durmuştu. Sonra saçımı belli bir miktar kestirip bepanthen-evigen ampul-susam yağı-badem yağı dörtlüsünü haftada bir gün kafamda 5 saat bekleterek uyguladım. Sonuç sağlıklı, parlak ve güzel uzayan saçlar oldu. Biraz sabır gerek, ben 8 ay kadar uyguladım bunu ama daha kısa sürede düzeldi diye de hatırlıyorum. Bu yağlar saçlara normalde de sürülünce harika bakım yapıyorlar,o yüzden bir şeyiniz olmasa bile kullanın yani. Geçmiş olsun.

Hepimiz benzer sorunları yaşadık ve bu duygu çok kötüdür. Biraz daha yapıcı olabilirsiniz bence. Kaldı ki neden dönem saçlar çok dökülür yada az dökülür? Yada hamilelikte saçlar sırma gibi olur? Dediğiniz gibi olsa herkesin saçı tek tip olurdu.
Ucu yanmış bacım ucu. Istediği kadar bakım yapsın ikiye ayrılmış yanmış saç teli birleşip düzelmez.
Sac dökülmesi ŞACIN KÖKÜ yani CANLI olan kısmı ile ilgili.

Back