Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım yandı kısacık kestirdim uzatmak istiyorum

Çok iyi yapmışsın, benim en çok verim aldığım yağ buydu, diğeri de mecitefendi ama onun kokusu çok ağır ve fiyat olarak daha pahalı ama etkileri aynı bence.
Evet mecitefendi bakım yağlarınıda kullanmıştım yağlar zaten başlıbaşına saç için çok faydalı çünkü bizim saçımızda uzun süre yıkanmadığı zaman yağlanıyor bazen daha bile kısa sürede,yani bu yüzden yağların saç için önemli olduğunu düşünüyorum.şampuanına vitamin ampulleri koyarak daha verimli sonuçlar alabilirsin.

Yok birazcık daha uzun ondan şöyle benim saçım
Tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım ona da :)

Çok iyi yapmışsın, benim en çok verim aldığım yağ buydu, diğeri de mecitefendi ama onun kokusu çok ağır ve fiyat olarak daha pahalı ama etkileri aynı bence.
hadi bakalım bundan beklentim baya yüksek

Yok birazcık daha uzun ondan şöyle benim saçım Eki Görüntüle 2091077
Tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım ona da :)

hadi bakalım bundan beklentim baya yüksek
Saçın çok kısa değilmiş canım 3 ay sonra bu boydaki bi saç omzuna gelecektir.ensen tamamen kapanır.hatta daha kısa sürede omzunun kapanıcağını düşünüyorum ama en geç 3 ay resimdeki saçı hesapladım.yağ bakımları ve şampuana ampul kır verimli sonuçlar alırsın mutlaka omzuna geldiğinde daha hızlı uzayacaktır.

Ben 4 buçuk ay sonra şu boya gelsin istiyorum ya olur mu dersin

Şampuana ampul katmak işe yarıyor mu? Sanki bi etkisi olmaz gibi duruyor şampuan sonuçta hani içindeki kimyasal temizleyicilerle ampuller etkisini kaybediyor olabilir diye düşündüm

Şampuana ampul katmak işe yarıyor mu? Sanki bi etkisi olmaz gibi duruyor şampuan sonuçta hani içindeki kimyasal temizleyicilerle ampuller etkisini kaybediyor olabilir diye düşündüm
Maske olarak kullanabilirsin dediğin doğru,şampuanda etkili olsa bile maskedeki kadar olmaz sonuçta maskeyi saçta 2- 3 saat bekletiyoruz daha etkili oluyor.yumurta sarısına badem yağı bemix evigen bepantene.bu daha etkili olur.

Haftada iki gün yağ bakımı yapacağım ya yumurta sarısını da yağların içine mi koyayım yoksa yumurta sarısı badem ampuller diye ayrı bi bakim mi olsun

Haftada iki gün yağ bakımı yapacağım ya yumurta sarısını da yağların içine mi koyayım yoksa yumurta sarısı badem ampuller diye ayrı bi bakim mi olsun
ayrı olarak yaparsan daha iyi olur.yumurta badem yağı ampulleri bu bakım bu şekilde daha etkili diye biliyorum.karışık yağlarla deneyen duymadım eyer varsa o şekilde kullanana denemeye değer.

Saçının uzama hızı iyi canım.resimde bahsettiğimiz boydan daha bile uzun olur o halde 4 yada 3 ay gibi sürede
Yaa hadi inşallah

ayrı olarak yaparsan daha iyi olur.yumurta badem yağı ampulleri bu bakım bu şekilde daha etkili diye biliyorum.karışık yağlarla deneyen duymadım eyer varsa o şekilde kullanana denemeye değer.
Tamamdır peki yumurta sarısı mi olmalı sadece beyazını katmıyor muyuz

Teşekkür ederim :))
Şimdi o zaman şöyle yapacağım(sürekli değiştirmem)
Pazartesi karışık yağ bakımı
Çarşamba yumurtalı maske
Cumartesi Sinameki kürü
Canım sinemaki uygulayacaksan, yumurtalı bakıma gerek yok, ampulleri sinemaki kürünün içine koy ,ben öyle yapardım.saçımı hızlı uzatıyordu geçen sene yapmıştım.

Yumurtalı bakımı seçtim :) badem yağı yumurta sarısı Bemiks ve evigen ampul koyacağım bepanthen yoktu. Bepanthensiz de olur diye düşünerek bugün ilk yumurtalı bakımımı yapacağım.
o zaman bakım takvimim de şu:
--Pazartesi karışık yağ bakımı(Hint Hindistan cevizi Çörekotu sarı kantaron nane çam terebentin sarımsak)
--Çarşamba yumurtalı maske
--Cumartesi barcelino

Canım sinemaki daha etkili denedim ben hepsini inan en etkilisi o 2 ay düzenli kullanıp ara veriyosun sonra şimşek gibi uzuyor saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…