- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 42
-
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Evet mecitefendi bakım yağlarınıda kullanmıştım yağlar zaten başlıbaşına saç için çok faydalı çünkü bizim saçımızda uzun süre yıkanmadığı zaman yağlanıyor bazen daha bile kısa sürede,yani bu yüzden yağların saç için önemli olduğunu düşünüyorum.şampuanına vitamin ampulleri koyarak daha verimli sonuçlar alabilirsin.Çok iyi yapmışsın, benim en çok verim aldığım yağ buydu, diğeri de mecitefendi ama onun kokusu çok ağır ve fiyat olarak daha pahalı ama etkileri aynı bence.
Yok birazcık daha uzun ondan şöyle benim saçımCanım şuanda saçın hangi boyda,şu boydamı?Eki Görüntüle 2090994 bende saçım içinEki Görüntüle 2090993 şu bakım yağını aldım.bim ve A101 de satılıyo diyer marketlerdede oluyo bazen,faydasını görüyorum şuandada saçımda ama ben yıkamıyorum gece bu şekilde yatıyorum az kullanıyorum sadece nemlenicek şekilde,tavsiye ederim fiyatı 3.90 tl barcelino bakım yağına karıştırabilirsin,dahada etkili olur.
hadi bakalım bundan beklentim baya yüksekÇok iyi yapmışsın, benim en çok verim aldığım yağ buydu, diğeri de mecitefendi ama onun kokusu çok ağır ve fiyat olarak daha pahalı ama etkileri aynı bence.
Saçın çok kısa değilmiş canım 3 ay sonra bu boydaki bi saç omzuna gelecektir.ensen tamamen kapanır.hatta daha kısa sürede omzunun kapanıcağını düşünüyorum ama en geç 3 ay resimdeki saçı hesapladım.yağ bakımları ve şampuana ampul kır verimli sonuçlar alırsın mutlaka omzuna geldiğinde daha hızlı uzayacaktır.Yok birazcık daha uzun ondan şöyle benim saçım Eki Görüntüle 2091077
Tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım ona da :)
hadi bakalım bundan beklentim baya yüksek
Ben 4 buçuk ay sonra şu boya gelsin istiyorum ya olur mu dersinSaçın çok kısa değilmiş canım 3 ay sonra bu boydaki bi saç omzuna gelecektir.ensen tamamen kapanır.hatta daha kısa sürede omzunun kapanıcağını düşünüyorum ama en geç 3 ay resimdeki saçı hesapladım.yağ bakımları ve şampuana ampul kır verimli sonuçlar alırsın mutlaka omzuna geldiğinde daha hızlı uzayacaktır.
Şampuana ampul katmak işe yarıyor mu? Sanki bi etkisi olmaz gibi duruyor şampuan sonuçta hani içindeki kimyasal temizleyicilerle ampuller etkisini kaybediyor olabilir diye düşündümSaçın çok kısa değilmiş canım 3 ay sonra bu boydaki bi saç omzuna gelecektir.ensen tamamen kapanır.hatta daha kısa sürede omzunun kapanıcağını düşünüyorum ama en geç 3 ay resimdeki saçı hesapladım.yağ bakımları ve şampuana ampul kır verimli sonuçlar alırsın mutlaka omzuna geldiğinde daha hızlı uzayacaktır.
1 cm kısası olur 4.5 ay sonra, ama saçın ayda 2_2.5 cm civarında uzuyorsa 3.5 cm uzar 3 ay gibi bi sürede tahminimceBen 4 buçuk ay sonra şu boya gelsin istiyorum ya olur mu dersin
Eki Görüntüle 2091437
Maske olarak kullanabilirsin dediğin doğru,şampuanda etkili olsa bile maskedeki kadar olmaz sonuçta maskeyi saçta 2- 3 saat bekletiyoruz daha etkili oluyor.yumurta sarısına badem yağı bemix evigen bepantene.bu daha etkili olur.Şampuana ampul katmak işe yarıyor mu? Sanki bi etkisi olmaz gibi duruyor şampuan sonuçta hani içindeki kimyasal temizleyicilerle ampuller etkisini kaybediyor olabilir diye düşündüm
Saçım ilk yandıği ay dışında ortalama 2-2,5 cm uzadı. Bakımlarla bunu 3,5 yapsam daha ne olsunnn. Mayısın sonunda 15 cm uzar1 cm kısası olur 4.5 ay sonra, ama saçın ayda 2_2.5 cm civarında uzuyorsa 3.5 cm uzar 3 ay gibi bi sürede tahminimce
Haftada iki gün yağ bakımı yapacağım ya yumurta sarısını da yağların içine mi koyayım yoksa yumurta sarısı badem ampuller diye ayrı bi bakim mi olsunMaske olarak kullanabilirsin dediğin doğru,şampuanda etkili olsa bile maskedeki kadar olmaz sonuçta maskeyi saçta 2- 3 saat bekletiyoruz daha etkili oluyor.yumurta sarısına badem yağı bemix evigen bepantene.bu daha etkili olur.
Saçının uzama hızı iyi canım.resimde bahsettiğimiz boydan daha bile uzun olur o halde 4 yada 3 ay gibi süredeSaçım ilk yandıği ay dışında ortalama 2-2,5 cm uzadı. Bakımlarla bunu 3,5 yapsam daha ne olsunnn. Mayısın sonunda 15 cm uzar
ayrı olarak yaparsan daha iyi olur.yumurta badem yağı ampulleri bu bakım bu şekilde daha etkili diye biliyorum.karışık yağlarla deneyen duymadım eyer varsa o şekilde kullanana denemeye değer.Haftada iki gün yağ bakımı yapacağım ya yumurta sarısını da yağların içine mi koyayım yoksa yumurta sarısı badem ampuller diye ayrı bi bakim mi olsun
Yaa hadi inşallahSaçının uzama hızı iyi canım.resimde bahsettiğimiz boydan daha bile uzun olur o halde 4 yada 3 ay gibi sürede
Tamamdır peki yumurta sarısı mi olmalı sadece beyazını katmıyor muyuzayrı olarak yaparsan daha iyi olur.yumurta badem yağı ampulleri bu bakım bu şekilde daha etkili diye biliyorum.karışık yağlarla deneyen duymadım eyer varsa o şekilde kullanana denemeye değer.
Yumurtanın sarısı saça ,beyazıda cilde uygulanıyormuş canım.bu bakımı haftada 1 kere yapman yeterli.Yaa hadi inşallah
Tamamdır peki yumurta sarısı mi olmalı sadece beyazını katmıyor muyuz
Teşekkür ederim :))Yumurtanın sarısı saça ,beyazıda cilde uygulanıyormuş canım.bu bakımı haftada 1 kere yapman yeterli.
Yumurtalı maske ve sinameki kürü çok karışık olur benceTeşekkür ederim :))
Şimdi o zaman şöyle yapacağım(sürekli değiştirmem)
Pazartesi karışık yağ bakımı
Çarşamba yumurtalı maske
Cumartesi Sinameki kürü
Canım sinemaki uygulayacaksan, yumurtalı bakıma gerek yok, ampulleri sinemaki kürünün içine koy ,ben öyle yapardım.saçımı hızlı uzatıyordu geçen sene yapmıştım.Teşekkür ederim :))
Şimdi o zaman şöyle yapacağım(sürekli değiştirmem)
Pazartesi karışık yağ bakımı
Çarşamba yumurtalı maske
Cumartesi Sinameki kürü
Yumurtalı maske ve sinameki kürü çok karışık olur bence
Evet haklısınız ya ikisi birden olmadı hangisini seçeyimCanım sinemaki uygulayacaksan, yumurtalı bakıma gerek yok, ampulleri sinemaki kürünün içine koy ,ben öyle yapardım.saçımı hızlı uzatıyordu geçen sene yapmıştım.
sinemakiyi seç en etkilisi oEvet haklısınız ya ikisi birden olmadı hangisini seçeyim
Canım sinemaki daha etkili denedim ben hepsini inan en etkilisi o 2 ay düzenli kullanıp ara veriyosun sonra şimşek gibi uzuyor saçYumurtalı bakımı seçtim :) badem yağı yumurta sarısı Bemiks ve evigen ampul koyacağım bepanthen yoktu. Bepanthensiz de olur diye düşünerek bugün ilk yumurtalı bakımımı yapacağım.
o zaman bakım takvimim de şu:
--Pazartesi karışık yağ bakımı(Hint Hindistan cevizi Çörekotu sarı kantaron nane çam terebentin sarımsak)
--Çarşamba yumurtalı maske
--Cumartesi barcelino