- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Doğum kontrol hapı o kadar etkili mi. Saçlarım çooookk kısa.. Erkek saçı gibi neredeyse, küt falan bile değil. Hızlı uzatmam lazım dışarı çıkmak bile istemiyorumO kadar cok yağ sürme gözeneklerini tıkarsın dökülür bir de. Doğum kontrol hapını kullansan yeter sanki...
Evet ben birçok yerde gördüm deneyeceğimDoğum kontrol hapı saç mı uzatıyormuş
İlk kez duydum böyle birşeyi..
Tabi yazacağım buraya yaptığım bakımları ve işe yarayıp yaramadığını. Bi de saçımın fotoğrafını koyucam ama saçım o kadar kısa ki foto çekmek bile istemiyorum biraz uzasın foto koyucamDikkat et ama sac disinda gelen yerlerdede tuy problemi yapabilir :/ bu seferde ugras dur lazerle falan. Sende işe yararsa dogum kontrol hapi mutlaka yaz
Teşekkür ederim dikkat edicem :)Doğum kontrol hapını saçınıza sürerken eldiven kullanın ve vücudunuza akmasın saçınızı ayrı yıkayın. Uzayacak tabi ki herkesin yaptığı bişey bu:)
Hazır kısacık olmuşken zeytinyağlı yada bıttım sabunu gibi sabunlarla da yıkayıp derisini de iyce temizleyebilirsiniz. Açık gözenekler olunca daha hızlı uzar
Valla yok ama aktarlar hep daha güvenli geliyo bana:)Teşekkür ederim dikkat edicem :)
Aslında bunu ben de düşündüm de saf zeytinyağlı sabun nereden bulacağım boşver dedim güvenilir bir marka var mı bildiğiniz
Yaa çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı sülfatsız şampuan var mı? Siz saçınızı ne kadar sürede uzattınız belinize kadar?merhabalar benzer sureclerden bende gectim benimki komple dipten yanmıştı simdi belimi gecmis durumda ben bakimlarla ama duzenli olacak sekilde hicbir zaman aksatmadan yaptım yapimlarimi birkac ttavsiyemolacak size
oncelikle simdi bu kadar sik bakim yapmanizin amaci ne kadar cok bakim o kadar hizli uzama ...bu psikolojiyle cok fazla bakim yapıyorsunuz ama bilin istedim saclariniza cok fazla zarar veriyorsunuz daha dipler bakimi emip verim saglamaya hazirlanirken siz hemen bir bakim daha yapıyorsunuz en iyisi haftada 3 defa veya 1er gun arayla bakim yapmak
1 hafta bir bakim diger hafta baska bakim alacaginiz verimide düşürür bie bakimi en az bir ay 2 ay yapin 10 -15 gunluk mola verip diger bakimw gecin hem bu sekilde hangisinden dahw fazla verim aldiginizi gorursunuz
revox bildiğimkadariyla sülfatsız degil saciniza iyilik yapmak isterseniz sulfatsiz şampuanlar kullanın
dogum kontrol hapi uzatirmi uzatmazmi bilemem ama sunu biliyorumki kullanmayi bıraktığıniz anda inanılmaz dokulmeniz olur bence bir an once dogum kontrol hapli şampuanı birakin
cam terebentini bakımlarınıza damla damla ekleyin ama şampuana tavsiye etmem tabiki asiri yagli bir saciniz vsrsa kullanın ama camcterebentin sac kurutur 2 ay sonra bakmissinizki saçlarınızdabir suri kirik var heleki kuru sacliysaniz uzak durun cam terebentinden
2.5 yilda uzadi benim uygun fiyatli sampuan olarak gratiste himalaya sampuan var 10-12 arasi fiyatıYaa çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı sülfatsız şampuan var mı? Siz saçınızı ne kadar sürede uzattınız belinize kadar?
Revoxu bitirdikten sonra Himalaya ya bakayım öyleyse teşekkürler2.5 yilda uzadi benim uygun fiyatli sampuan olarak gratiste himalaya sampuan var 10-12 arasi fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?