Saçlarım tepeden açılıyor (perma ve ombre sonucu

yenibiben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
82
11
29
Permayı dort sene önce yaptırmama rağmen kalıcı hasar verdi saçlarım tepeden açılıyor acaba ne yapılabilir ? Bu sorunu yaşayıp toparlayabilen oldu mu

Eklentiler

• 712C1E24-0A69-4BEE-AA22-3352E3EEB28F.jpeg
    712C1E24-0A69-4BEE-AA22-3352E3EEB28F.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 67
Perma benim de saçımı dökmüştü. Saçı kurutan bir işlem, asla beslemez ne alaka. Üniversitede yaptırdım, sonra da saçım iflah olmadı. Genetik yatkınlık yoksa zamanla toparlar, genç bir kafa gibi geldi fotoya bakınca 😂 ben genetik anlamda şanssız olduğum için çok da toparlanamadı yani.

Perma benim de saçımı dökmüştü. Saçı kurutan bir işlem, asla beslemez ne alaka. Üniversitede yaptırdım, sonra da saçım iflah olmadı. Genetik yatkınlık yoksa zamanla toparlar, genç bir kafa gibi geldi fotoya bakınca 😂 ben genetik anlamda şanssız olduğum için çok da toparlanamadı yani.
Evet perma
Kalıcı hasara sebep oluyor ne yazıkki :KK43:

2 kez perma yaptırdım saçlarım gayet sağlıklı. yaptırdığınız yerin kalitesi ve güveni çok önemli. perma bakım isteyen bir saç.bakmanız gerekli. yine yaptırmayı düşünüyorum yaşasın afro dalgalar 🥳🥳

Omreden olduğunu sanmıyorum ben yıllardır yaptırırım böyle bir sorun yaşamadım. Permayı bilemem tabi.
Muhakkak bir dermatoloji uzmanına danışın

X