• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım temizlenmiyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçını ıslatıp da şampuanı kullanma.. kuru saçına şampuan sıkıp sanki ıslakmış gibi ellerinle ovala biraz.. sonrasında ise saçını yıka ve bu sefer ıslakken şampuanla... snra artık krem mi kullanıyorsan aynen onunla noktala.... yağlı saçı ıslatıp da şampuanla yıkamak bazı saçlarda şampuanın etkili olmamasına sebep olur...

kızlar bir fikir verin lütfen
yaa çıldırıcam..ne kadar yıkasam da saçımın üst tarafı yağ içinde temizlenmiyor..iğrenç yapış yapış..
şimdi yıkadım kaç şampuan yaptım.kuruttum.üst tarafı parıl parıl yağlı halaa
head&shoulders kullanıyorum.off napıcam yaa. yeni yıla böyle yağlı kafa giricem herhalde:((

AYNISI BANA OLDU, sadece kullandığın şampuanın ne için olduğu önemli, doğru şampuanı kullanmadığın için oluyo, yani mesela kuru saçlar için mi yağlı saçlar için mi dayanıksız saçlar için mi felan seninki hangisi ???

Bir kere ben de yaşamıştım. Şampuanını değiştir ve saçın normal düzenine dönünceye kadar her banyoda bir kere saçını limonla ovala.

sürekli bunu yaşıyorsan arada bir kuru şampuan sık banyodan sonra saç diplerine
Kuru şampuanı oriflame, sephora vs vs birçok markada bulabilirsin. Onu alamam diyorsan saç diplerine banyodan ve kuruttuktan sonra mısır nişastası ya da talk pudrası dök biraz salla ve güzelce fırçala. bütün yağı alır.

ayni sey benimde basima gelmisti fakat farkli bir sampuan kullaniyordum...sacini baska bir sampuan kullanarak yikadiginda bu sorunun ortadan kalktigini göreceksin..

eczanede yapılan saç cilt analizine katılmıştım bi ara bu şikayetimden bahsettim bana bi şampuan verdi sadece saç diplerime uyguluyorum ve gözle görülür fark var...aşırı kepeklenmede vardı bende onu kullandığımdan beri hiç sorunum yok..akşam adını öğrenince yazarım

banada aynısı olmustu canım..aynı sampuan markasından hemde!! bence sampuanda sorun war..tepem bıldıgın yapış yapıştı..sadece tepem ama..sankı oraya jöle surmusum gıbı serttı..ne kadar yıkansam da geçmıyordu..sampuanımı degıstrdım..1 haftada kendılıgınden gecti..

Aynı şey hamileyken bende de olmuştu.Başımın tam tepesi avuç içim kadar bir yer briyantin sürmüşüm gibi elimi değdirdiğimde yapış yapış oluyordu.Kafayı yiycektim saçımı yıkıyorum kuruduğu an yine sadece o nokta yağlı görünüm ve yapış yapış bilirim zor bir durum insan kendini pismiş gibi hissediyor ama kokluyorum mis gibi şampuan kokuyor.Hamile olduğum içinde bişey deneyemiyordum.Doktoruma sorduğumda hormonlardan kaynaklandığını söyledi.7.ayımda başladı doğumdan sonra kendiliğinden yok oldu.Bence tamamen hormonlardan kaynaklanan bir durum çünkü normal saç yağlanması gibi olmuyor.

Aynı şey hamileyken bende de olmuştu.Başımın tam tepesi avuç içim kadar bir yer briyantin sürmüşüm gibi elimi değdirdiğimde yapış yapış oluyordu.Kafayı yiycektim saçımı yıkıyorum kuruduğu an yine sadece o nokta yağlı görünüm ve yapış yapış bilirim zor bir durum insan kendini pismiş gibi hissediyor ama kokluyorum mis gibi şampuan kokuyor.Hamile olduğum içinde bişey deneyemiyordum.Doktoruma sorduğumda hormonlardan kaynaklandığını söyledi.7.ayımda başladı doğumdan sonra kendiliğinden yok oldu.Bence tamamen hormonlardan kaynaklanan bir durum çünkü normal saç yağlanması gibi olmuyor.

evet canım dediğin gibi bence de
benim de hormonal sorun var..zaman zaman ondan oluyor sanırım

Elma sirkesi fikrine katılıyorum, hem hacim de verir saçlarına ;)

Kokusu kalmıyor korkmana gerek yok :)

Back