Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım temizlenmiyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
kızlar bir fikir verin lütfen
yaa çıldırıcam..ne kadar yıkasam da saçımın üst tarafı yağ içinde temizlenmiyor..iğrenç yapış yapış..
şimdi yıkadım kaç şampuan yaptım.kuruttum.üst tarafı parıl parıl yağlı halaa
head&shoulders kullanıyorum.off napıcam yaa. yeni yıla böyle yağlı kafa giricem herhalde(

canım sana oyle gelıyor bence saclarının cınsı yaglı sanırım cok yıkarsan da zaten yumusar yaglı gbı gelır sana

canım iyi durulanmadığında da öyle bir his oluyor sanırım. çok güzel durula. bi de ikisi bir arada yani şampuan+saç kremi olan şampuanları kullanma. saç kremini ayrı al, ucuna sürersin. benim de saçlarım yağlı. şu wellanın yeni çıkan kırmızı şişedeki şampuanlarından hacim için olanını aldım. yağ falan kalmıyo saçta. haberin olsun

şampuan kalıyosa öyle hissetmen normal.
hiçbir şampuan saçı pis bırakmaz, hepsi temizler.
daha iyi durulamalısın.
bence 1 yada 2 defa şampuanlaman daha iyi. fazlası saçının daha fazla yağlanmasına sebep olur.

saçlarımla çok oynadığım için banada öyle oluyo arada. bi şişenin içine yeşil kil ve suyu koyup çalkalıyorum tabi su oranı çok fazla olması gerek kil yoğun olursa çamur gibi oluyo saçından çıkmaz sonra :S onla yıkadığında saçında mat bi görünüm oluyo ama daha sonra geçiyo. yeşil kil yağlı ciltlerde maske olarak kullanılıyo dipnot ekliyeyim dedim :))

bu arada kili şampuandan sonra kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
15 kez de şampuanlasanız iyi durulamadıktan sonra temizlenmez saçlarınız. 2 kez yıkayın, sonra da güzelce durulayın

birdenmi olduki bu yaglanma daha önceden yokmuydu ?
bencede iyice durulayın sac kremı kullanmayın bakalm temızlenır belkı

aa çok ilginçmiş,ilk defa duydum..deneyeceğim

Aynı durumu daha önce ben de yaşadım.Hem de aynı marka şampuanda..Belki de bize rast gelenler korsan üretimdi,bilemiyorum.Ama şampuanını değiştirdiğinde sorununun biteceğine de eminim.

Aynisini bende yasadim briyantin yuzunden oldu benimki
birindede sampuan yerine sac kremi sIKMISIM elime direk sacima surunce oda aynisini yapmisti..
gunlerce yikadim kuruladim yoook yoook yook..
en sonunda herhangi bir vucut sabunuydu citiledim resmen sacimin ust kismini tkr sampuan,sac kremi yaptim gecti..

Aynı durumu daha önce ben de yaşadım.Hem de aynı marka şampuanda..Belki de bize rast gelenler korsan üretimdi,bilemiyorum.Ama şampuanını değiştirdiğinde sorununun biteceğine de eminim.

olabilir valla canım ..her seyin sahtesi var.migrostan aldım şampuanı.artık orda da sahtesi varsa bilemicem ama en iyisi değiştireyim bakalım düzelecek mi

benim karde$imin saçlarida aynen öyleydi, ben denedim hatta karde$imede yöntemi dedim ve 6 aydir, haftada en fazla 3 defa yikiyor ve saçlari hiç eskisi gibi yagli degil, açikliyorum

1. tam bir hafta boyu saçlarini yikamayacaksin, benim karde$im evden çikmami$ti çünkü saçi o kadar yaglandiki jöle sürmü$ gibiydi, ama istiyorsan vücudunu yikamak için du$ alabilirsin

2. bir hafta sonunda banyo yapacaksin, fakat sadece iki defa $ampuan süreceksin

3. banyo yaptiginda, $ampuani en fazla 5dk bekleteceksin, yani hemen durulayacaksin

6. banyo yaparken, asla ve asla kafana bastirarak yikamayacaksin, masaj $eklinde $ampuani yikayacaksin

5. Haftada 3 kereden fazla yikamayacaksin, özelliklede ki$in

6. saçini asla kurutmayacaksin, kendiliginden kurumali

bunlar hepsini yaparsan, garanti veriyorum, saçin tertemiz olacak 2 hafta içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…