canlarım ben sesu kullanıyorum arkadaşımızın tespiti doğru,2. yaptığımızda uçlar truncuya yaklaşıyor.ama ilk kullanımda cok güzel oluyor.sac boyası sürmeyin talimatlarda öyle yazıyor.tüy sarartıcı cok iyi bence.evde kendim yapıyorum.söyle bi yöntem geliştrdim.2. yapışımda trunculuğu önlemek için spatulasıyla daha cok diplere dürüyorum.üstüne yaymıyorum kremi.ama sunu diyim,siyah olmasından iyidir truncuya yanaşması.dikkatli gözlemleyip sürün.o zaman bişe olmaz.ben asırıya kaçınca.baktım uçları daha acık oldu.boyoyorum hafif kalemle.ve artık kaşlarımı sarartmadan duramıyorum.eski resimlerime bakınca daha önce niye yapmadım diyorum.yüzümü yumuşatıyor.ohh bee
yaşa sen kk :enbuyukkk: iyki öğrendim bu yöntemi.kolay gelsin arkadaslar hihoyyyt
bebishim haklısın aslında rengiyle oynamamak lazım ama kaş telim de kalın benim gerçekten çok çirkin duruyor:/ yoksa ben de uğraşmak istemiyorum hiç. kuaföre boyatıcam ilk zaten de sonrasında 2 hafta sonra aktığında napıcam? sesu'nun verdiği turunculuk çok mu bushraa? yakından bakınca falan mı belli oluyor sadece yani? üff ne zor işler.
zararı olmaz mı cnm ya sesunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?