How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım sarı, kaşlarım simsiyah :(

dene canım benm.cok bekletme.bak dediğim gbi sür sil sür sil adım adım rengi kontrol et ki istediğin renk olsun.umarım sende memnun olursun kaydirigubbakcemile5

oksijensuyuylada açabilirsin kaşlarına pamuğa bir kaç damla günde 3-4 defa yaparsan açılıyor dene bence..

evet arkadaşlar tüy sarartcı çok işe yarıyor benim ablamda uyguluyor ve gerçekten smsyah kaşları gitti surat ifadesi güzelleşti :) zemuszemus

canlarım işte resim önceki sonraki hali.umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet cnm cok guzel olmus bende bugun uyguladım cok saol valla cok cok guzel oldu cok dogal oldu ya iiki paylastın bızle tecrubenı muck opuyorumnanaktan

cok cok sevindim canım kaydirigubbakcemile5 :))) hep güzel kal opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile saol canım arkadsım sende öylesnn :)) :*

Kızlar beni kuaför vazgeçirdi dün.. Beyaz tenlisin, açarsak ifaden silinir, kötü durmuyor dedi. Çok kararsız kaldım ben de :/

canım aklında kalmasın istiyorsan bir dene derim,2 haftada eskiye döner zaten.ama gercekten bende kuaförde yaptırdımda ifademi kaybettim.ama tüy sarartıcı kullandım kendi gözümle göre göre yaptım istediğim derece açtım ve gayet memnunum opuyorumnanaktan

Aklımı fena çeliyorsun, ahahaha. Aynaya bakıp duruyorum, sinirimi bozuyor resmen bu kaşlar .. Deniciim.şakkıdı

sonucu merakla bekliorum canım.yap gitsin yapmassan valla aklında kalırrr :)))
bak diyorum tekrar,kontrollü bi şekilde yap.adım adım,hem begenmessen bile 2 haftada eskiye dönüşş ;)
sesu kullandım,sende onu kullan opuyorumnanaktan

Bushraa'cım denedim sonunda. Sonuç çok güzel, tam istediğim gibi oldu. :) İyi ki kuaföre falan boyatmamışım. Yalnız işlem sırasında yandım resmen ahahha çok acılıydı benim için. :) Bir de gerçekten kaşa göre süresi değişiyormuş; ben 2 dk beklettim anca koyu kahve oldu :D

Bushraa'cım denedim sonunda. Sonuç çok güzel, tam istediğim gibi oldu. :) İyi ki kuaföre falan boyatmamışım. Yalnız işlem sırasında yandım resmen ahahha çok acılıydı benim için. :) Bir de gerçekten kaşa göre süresi değişiyormuş; ben 2 dk beklettim anca koyu kahve oldu :D

ayy canım cokk sevindimm kaydirigubbakcemile5 evet kaşa göre değişiyo canım bencede bende fazla bekletiyorum benimde kaşım cok siyah.kuaörle uğrasamazdın canım yaa.devamlı gitmek zorunda kalırdın.şimdi her istediğinde yap ohh mis gibi opuyorumnanaktan cok sevindimmmm hepimizz güzel olalım mutlu olalımm:lepi:

Back