Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 408913
kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim
Eki Görüntüle 408913
kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim
her boyamada oluyo bana :)güle güle kullan güzel olmuş, o ilk andaki şaşkınlığı ben de bilirim.
kendi saçımda açık renk boya vardı onun için tuttu hemen ilk resimde koyu çıkmış daha açıktı normaldecok guzel olmus canım cok begendim..koyu rengin uzerine vurup mu yakaladın bu rengi?? kac boyama da bu rengi tutturdun? merak ettim bende saclarımın rengini degistirecegim fikir olur:)
açık küllü sarıya boyadım böyle oldu canımçok güzel olmuş ne renk bu?
teşekkür ederim canımm:)Çok hoş olmuş canım.. Güle güle kullan :)
Mutluluklar...![]()
çok sağol canımÇok guzel olmuş canım güle güle kullan ..
çok teşekkürler canım:)müthiş olmuş hiç değiştirme :) güle güle kullan :))
sağol canım:)bende çok beyendim çok güzel olmuş![]()
bir kere cesaret et devamı gelir canım sağol bu arada :)bencede çok güzel olmuş.keşke cesaret edebilsem bende yapsam.ilk resimdeki saçında çok güzel o uçlarındaki hafif açıklıklar falan çok doğal durmuş.ama ikinci saçında çok güzel olmuş.
evet canım ilkinde tuttu saçlarım zaten açık olduğu için cesaretini topla sende :)peki ilk boyamada mı bu rengi yakaladın canım? benim saçların rengide iyice açıldı düşünüyorum açıkcası ama cesaret edemiyorum o ayrı:) bende aynı tonları yakalayabilirmiyim bilmiyorum
Çok güzel olmuş..