Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boya loreal majiblond canım
9.11 canım açık küllü sarımajiblondun hangisi peki?
çokk teşekkür ederim canımm:)
çok güzel olmuş cnm güle güle kullan
İlki çok daha güzelmiş. Yenisini beğenmedim ben.
ayy sağol canımm benim boyama siyaha sert gösterir ben sevmiyorum pek :)Senin saçlarını görünce, siyaha boyamaktan vazcaydım.saçım az u zasın, permam az aşağı insin, ben de bu renk yapıcam.çok beğendim.ne karamel, ne de bak.ikisinin ortası.çok tatlı.güle güle kullan.
teşekkür ederim canım:)bende begendımmm![]()
Eki Görüntüle 408913
kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim
Harika olmus benceee
evet canım çokk sağol:)Canım çok güzel olmuş saçların iyi yapmışsın değiştirmemekle:) bu boya küllü sarı olarak geçiyor di mi?
onuda denerim artık:)saçın kumralmıştı aslında bal köpüğüyle de aynı rengi elde edebilirdin
teşekkür ederimm:)yakışmış ten rengine
teşekkür ederim canımm:)bence eski rengine dönme şuanki hali süper cnm teninle çok uyumlu olmuş çok beğendim![]()
1. resimdeki renk çocuksu ve doğal
2.resimdeki yeni saç rengin oldukça feminen ve çok daha güzel.
yarın bende bismillah diyorum saç boyamaya:)
aklımda bazı fikirler var uygulayacağım.![]()