bu şekilde çok güzel bence kesinlikle dönmemelisin :)Eki Görüntüle 408913
kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim
canımm ya çoook sağol bu güzel iltifatın için:) kaşım kahve gibi arkadaşlar kötü durmuyo diyo nasıl açablirimkuaförden çıkmış gibi olmuş,eski renginde güzel ama aşırı doğal duruyor yani havası yok..
şimdiki renginde doğal ama havalı duruyor..değiştirme bir süre daha..yüzünü göremediğimiz için tam olarak nasıl durdu bilemiyrum ama belki kaş renginide bir ton açtırsan çok daha doğal durabilir..
ben bayıldım rengine..aynı zamanda becerikli bi hatunmuşsun tebrikler
açtıktan sonra boyarsan olur bence ama kaş rengin koyuysa kırdırman gerekebilir canımsaçım siyah esmerim ama rengine bayldım bende istiyorum siyah saçımın üstüne olurmukli açtoırdıktan sonra?
2si de çok güzelmiş canm ama ten rengini görseydim bu daha güzel derdim
teşekkür ederim canım:)çooook beğendim ben:)
sağol canım bende öle karar verdim sayenizde:)ayyyy cok guzel yaaa... süper olmuş. bence eskıyı dusunme boyle cok guzel...
teşekkür ederim ben onuda severek kullanıyodum aslında ama o fotoda biraz koyu çıkmış daha açıktı:)Güle güle kullan :) Fakat ben 1. resimdeki saç rengini daha çok beğendim..
Çok beğendim ya canımm:)
Eki Görüntüle 408913
kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim
Saç rengini çok beğendim çok hoş duruyor canım. Güle güle kullan :)
Acaba rica etsem gün ışığında arkadan çekebilir misin saçlarını
ben ilk rengini daha çok beğendim ama bu da güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?