Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım nasıl olmuş?

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
$page.jpg

kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim

Eki Görüntüle 408913

kızlar saçlarımı boyadım nasıl olmuş ilki eski hali ikincisi şimdiki ilk başlarda alışamadım baya açık oldu diye eski saçımı özledim ama şimdi alıştm diyebilirim braz kullanıp kendi rengime dönmek istiyorum 3 yıldır bu tonları kullanıyorum baya yıprandı saçım kendi doğal rengim koyu kumral ne boyarsam dönebilirim

çokkkkkkkkkkk güzel olmuş bence böyle kalsın harikaaaaaaaa:46: güle güle kullanın:16:

kuaförden çıkmış gibi olmuş,eski renginde güzel ama aşırı doğal duruyor yani havası yok..
şimdiki renginde doğal ama havalı duruyor..değiştirme bir süre daha..yüzünü göremediğimiz için tam olarak nasıl durdu bilemiyrum ama belki kaş renginide bir ton açtırsan çok daha doğal durabilir..
ben bayıldım rengine..aynı zamanda becerikli bi hatunmuşsun tebrikler:46::46::46:

Back