• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım maşa tutmuyor yardım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
ya ben saç maşamı aldım.. :)
remington un 18 tl lik varya o :))
her neyse aldım ısı derecesi 150
ama saçım bukle tutmuyor.. :((
yarım saat falan bile tutmuyor ısıdan falan mı ??
lütfen yardımm...

Canım spreyle desteklersen tutcaktır . 150 o kadarda düşük bir derece değil. Tabii ince telli saçlar için.
Maşanın tutması zor oluyor hele düz saçlılarda . Ha birde çok kalın sarmadan dene .
Kolay gelsin :))

kalın sarınca daha da düşüyor salıyor kendini bukleler.aynı şeyden şikayetçiyim maşam kalın daha mı orta boy alsam acaba..

canım yapmadan önce saçlarını köpükle yada spreyle sonra tara saçların kuru olsun masayı yaptıktan sonra sıcakken saçına dokunma hemen bozuluyo bıde bu havalarda daha cok bozulur

Bence maşanın kalitesiyle alakalı. Benim saçlarım dum duz ve cok gür yani heralde en zor maşa tutucak saç. Philips Saloncurl Ceramic kullanıyorum 15 dakikada tüm saçımda çok güzel dalgalar yapıyorum akşama kadar da kalıyor :) ben maşanı değiştirmeni öneririm

benimde aynı sorunum var saçlarım kısa olmasına rağmen tutmuyor bende önce taft ın saç köpüğünü sürüyorum üzerine maşa yapıyorum ee mecburen tutuyo

Benimde saçlarım dalgalı hatta maşa yapmış gibi durur ama ben daha düzgn dursun diye maşa yapıyorum ve sanki saçlarım çok düzmüş gibi maşa düşüo düz oluyo :( anlam veremiyorum dzleştrsem bu kadr dz drmaz yani :64:

Benimde saçlarım dalgalı hatta maşa yapmış gibi durur ama ben daha düzgn dursun diye maşa yapıyorum ve sanki saçlarım çok düzmüş gibi maşa düşüo düz oluyo :( anlam veremiyorum dzleştrsem bu kadr dz drmaz yani :64:

hehe aynen benimde öyle normalde kıvır kıvır saçlarım ama bu aşkı memnudaki bihterin ki igibi yapmak istiyodum aldım ama inat gibi benimkilerde düzleşiyo :(

Saçların hafif yağlı olsun daha çabuk şekil alır.
Maşa yapmadan önce limon ve extra sert jöleyi karıştır içine de sprey sık. Bir tutam al o karışımı sür maşayı yap.Kıvırcık yaptıktan sonra inmemesi için kıvırcıkların içinden toka geçir. Bütün saçını bu şekilde yaptıktan sonra üstüne sprey sık. Saçların kaskatı oluyor böyle tutup kırasın gelir o kadar yani :1: :1: Denenmiştir. :51: :51::1:

Maşa hiç mi tutmuyor orayı anlayamadım
Maşadan çıkardıktan sonra eskisi gibi saçınız
Yoksa bir süre sonra düşüyor mu
Benim hemen düşüyor maşalarım bende sprey kullanıyorum
Sanırım tek çözüm bu

Back