Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu :(

zeytinyağlı yumurtali maske boya mı akıtıyormuş denesem çok akar mı acaba bir de kötü olmasın iyice rengi

ben de akıttığını bilmeyerek kullandım. boyanın akması için saçını kabartma tozuyla ve sodayla yıkayanları biliyorum. bu daha makul sanki, hem bakım da yapar... 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yumurtayı karıştırıp yarım saat bekletiyorsunuz saçta.

Bence de dediğim gibi saçım bu kadar sertleşmeseydi eğer bi hafta bekler boyardım ama baya kötü oldu bekleyim yumuşayana kadar bakım falan yapayım sonra boyayım koyu bir renge yavaş yavaş da kendi halime boyayım kendi saçım koyu kahve siyaha yakın sizce bu renkten sonra direkt saç rengime geçiş yapabilir miyim biliyor musunuz ?

Çok teşekkür ederim denicem en kısa zamanda :)

geçersin tabii, belki bi kaç yıkamada bi iki ton akıp açılır saçın, en fazla 2 boyada oturur koyu renk, bu kadar üzüldüğüne değmez inan rengin kötü değil

Sanırım bu işlerde acemisin : )
O saç yıkandıkça açılır ve istediğin ton olur
Kuaförün akıllı bir tercih yapmış diye düşünüyorum
Çünkü öbür türlü yıkandıkça istediğin renkten çıkacaktı
Kızılın kuralı budur

ben de sürekli kızıl yapıyordum saçlarımı, artık sıkıldım akınca pembemsi bi renk olmasından. Yarın gidip siyaha boyayacağım tamamen gitsin kızıllar. Lanet olsun hemen akan kızıla

Ya sorun da bu iste ben kizil istemiyordum renk guzel aktikca guzel renk alir evet ama bu kizil gibi ooldu insallah kendi rengime boyadigimda kizillik olmaz :/

Saçlarınız çok güzel duruyor bence. Zaten bu tonlar aktıkça tam rengini bulur. Biraz bekleyin derim

şahane bir bakır olmuş saçlarınız..bakır zaten kızıl tonudur,siz nasıl birşey istemiştiniz anlamadım..
bakır diyince bu renk yapılır zaten..
ben uzun yıllar kullandım hala da çok severim..ayrıca kuaförünüz de güzel boyamış..

Ya sorun da bu iste ben kizil istemiyordum renk guzel aktikca guzel renk alir evet ama bu kizil gibi ooldu insallah kendi rengime boyadigimda kizillik olmaz :/
kızıllık mutlaka kalır saçlarınızda..kahverngi de yapsanız,kızıl yansımalar ve parlaklığı kalır..ben severim oışıltıyı ama sanırım siz istemiyorsunuz..
bu durumda bekelyip saçın tamamını açtırıp sorna boyatmaktan başka çareniz yok

Ooov çok hoş olmuş bencee çoğu insanin isteyip de yapiycagi renklerden biri valla ben çok begendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…