- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
senin isteğini bilemem ama bence bu çok hoş olmuşCanim sacim bu renk kinayla kizil karisimi oldu ya kim bilir guneste nasil olur hic begenmedim yikadim bugun akti biraz ama daha ne kadar akabilir ki.s saclarin biri flasli cekim biri flassiz umarim yukleyebilmisimdir kusura bakmayin ev isiyle ugrastigimdan yazamiyorum hemen
Kalınla ince arası belkide alışmadığımdan beğenmedim bu kadar bilmiyorum ama .s dibim gelince boyicam hemen ilk boyam değil çünkü saçım yıpranmasın diye hemen boyamicamsaç tellerin ince değilse hiç korkma boya hemen koyu bir tona... ben kaç defa böyle hatalardan ikinci kez boyayarak çıktım ki saç tellerim inceydi, sen riske girme diye diyorum. e yıpranır biraz ama öyle mahfedecek kadar olmaz.
benim istediğim aslında bakır kumral kahve gibiydi ama bu çıktı işte.bakır kumral al boya
gerçekten mi .s çok teşekkür ederim ama bilmiyorum ya kına gibi duruyo sanki bide o kadar farklı ki ışıkta ışıksız flaşlı flaşsız belki canlı görseniz beğenmezsiniz .s bakırdan çok kızıl gibi olduğu için de beğenmedim sanırım .sAyy renk tonu cok hos duruyo neden begenmediniz anlamadim:)
zeytinyağlı yumurtali maske boya mı akıtıyormuşben saçıma beslensin diye zeytinyağlı yumurtalı bir maske yaptım, epey bir boya akıttı (siyaha boyalı) deneyin isterseniz.
altta ki rengin açıksa, boyan bikaç yıkama daha akmaya devam eder, daha doğal dursun istiyosan kumral tonlarında bakıra gitmen lazım, bence boyadığın renkte kötü değil ama ben şahsen bakır kumral denerim doğal görüntü için, sonuçta irlandalı değiliz bence aşırı beyaz tenli olmayanlarda bu ton bakırlar sırıtıyo.benim istediğim aslında bakır kumral kahve gibiydi ama bu çıktı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?