Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu :(

Bellebabette

Frambuaz
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
773
52
123
Bana göre baya bir dert.. Arkadaşlar saçımı bakıra boyatmak istedim kuaföre gittim koyu bakır istediğimi çok dikkat çekmicek şekilde olmasını ve turunculuğun az olmasını istediğimi anlattım başlandı saçım boyanmaya.. İlk başta hoşuma gitmişti ama şimdi moralim acayip bozuk kızıl istedim bir ara saçtan zor çıktığını duydum vazgeçtim ve kesinlikle kızıl istemediğimi söyledim ama bu renk resmen kızıl kına gibi de duruyor çok moralim bozuk ya saçım suda kaskatı oldu krem yaptım bol bol azıcık yumuşadı yıpranmicağını bilsem hemen boya alıp koyu renge boyicam ama yıprancak.. Ne yapmalıyım kızlar ben bu saça kızılla kına arası bir şey rengi bakırla alakası yok hiç resmini koyayim dicem flaşla farklı çıkıyor gerçi güneşte de flaştaki gibi görünür kesin.. Bir akıl verin lütfen

canım bende daha dün bakır yaptırdım saçlarımı ben senn gibi kızıla bulaşmak istemiyorum bakır olsun dedim gösterdiğim renge kuaförüm çok açık bi ton koyu yapalım zaten akar dedi güzel bi renk çıktı merak etme 20 günde akar tam bakır olursun yoksada boyarsın yıpranmaz merak etme...

Canım fotoğraf koysan daha çok yardımcı olabiliriz belki, anlattıklarından aklımda canlanmadı renk

canım tekrar boyama sakın bir süre bekle. bu arada saçına bakım yap yağlarla besle. benim de böyle bir maceram oldu ve kuaföre gitmiyorum 2 yıldır. marketlerde doğal boya satılıyor en son ben onlarla boyadım kendi rengine boyamıştım saçım hem yıpranmadı hem de kendi renginde şuan.

saç tellerin ince değilse hiç korkma boya hemen koyu bir tona... ben kaç defa böyle hatalardan ikinci kez boyayarak çıktım ki saç tellerim inceydi, sen riske girme diye diyorum. e yıpranır biraz ama öyle mahfedecek kadar olmaz.

Canim sacim bu renk kinayla kizil karisimi oldu ya kim bilir guneste nasil olur hic begenmedim yikadim bugun akti biraz ama daha ne kadar akabilir ki.s saclarin biri flasli cekim biri flassiz umarim yukleyebilmisimdir kusura bakmayin ev isiyle ugrastigimdan yazamiyorum hemen

Eklentiler

• 2014-08-23 22.39.41.webp
    97,2 KB · Görüntüleme: 154
  • 2014-08-23 23.04.42.webp
    269,2 KB · Görüntüleme: 141
senin isteğini bilemem ama bence bu çok hoş olmuş

Güzel mi gerçekten .s hani ergenler kendi çapında boya yapar emo gibi olur ya onun gibi geldi bana ya .s çok yapay duruyor bazı boyalar yapınca kendi saç rengiymiş gibi durur ama bu hiç gitmedi gibi yüzüme .s bide saçım duşta acayip sertti ya inşallah ikinci yıkayışımda düzelir yıkayınca boya aktı ama çok değildi ve rengi pek değişmedi sizce bu renk bakır gibi mi resmen kızıl beğenenlere teşekkürlerimi sunuyorum

Kalınla ince arası belkide alışmadığımdan beğenmedim bu kadar bilmiyorum ama .s dibim gelince boyicam hemen ilk boyam değil çünkü saçım yıpranmasın diye hemen boyamicam

Ayy renk tonu cok hos duruyo neden begenmediniz anlamadim:)
gerçekten mi .s çok teşekkür ederim ama bilmiyorum ya kına gibi duruyo sanki bide o kadar farklı ki ışıkta ışıksız flaşlı flaşsız belki canlı görseniz beğenmezsiniz .s bakırdan çok kızıl gibi olduğu için de beğenmedim sanırım .s

benim istediğim aslında bakır kumral kahve gibiydi ama bu çıktı işte.
altta ki rengin açıksa, boyan bikaç yıkama daha akmaya devam eder, daha doğal dursun istiyosan kumral tonlarında bakıra gitmen lazım, bence boyadığın renkte kötü değil ama ben şahsen bakır kumral denerim doğal görüntü için, sonuçta irlandalı değiliz bence aşırı beyaz tenli olmayanlarda bu ton bakırlar sırıtıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…